Työnantaja, tarvitseeko organisaatiosi IT-osaajia?

Experis Academy tarjoaa yrityksellesi haluttua osaamista, joka vie liiketoimintasi uusiin korkeuksiin! Järjestämme kiihdytetyn oppimisen koulutusohjelmia, jotka auttavat ratkaisemaan yritysten IT-osaamisvajetta. Koulutusohjelmien rekrytoinnissa varmistamme, että jokaisen kurssilaisen nykyinen IT-osaamisen taso, motivaatio ja oppimiskyky ovat korkealla tasolla.

Tehokas ja asiantunteva koulutus ja erikoistumisjakso antavat koulutettaville modernin, ajantasaisen ja markkinoiden tarvetta vastaavan osaamisen ja käytännön kokemuksen nopeutetussa aikataulussa – ja täydet valmiudet työskennellä asiakkaidemme IT-tehtävissä ja -hankkeissa.

 What sets the Experis Academy graduate programs apart from many other programs is that they are developed in collaboration with IT businesses and recognized educational institution. Candidates develop real skills that are in line with business needs.

Marko Valsamidis, Director Experis Academy Nordics

Experis Academy on huomisen koulu, jossa Suomen markkinoilla kysyttyjä IT-taitoja kehitetään intensiivikoulutuksen menetelmin. Kolmessa kuukaudessa koulutamme tai uudelleen koulutamme IT-osaajia ja heidän kompetenssejaan vastaamaan markkinoiden nykyistä ja tulevaa kysyntää. Konseptimme perustuu bootcamp-malliseen virtuaalikoulutukseen, jossa teoria ja käytännön harjoitukset yhdistyvät opettajien ja mentoreiden jatkuvaan palautteeseen.

Experis Academyn koulutukset on kehitetty tiiviissä yhteistyössä yritysten tarpeiden sekä Noroffin kanssa (School of technology and digital media). Osallistujat kehittävät aidosti tarpeellisia taitoja, jotka sopivat yhteen yritysten tarpeiden kanssa. Kolmen kuukauden kiihdytetyn oppimisohjelman jälkeen osallistujat ovat valmiita erikoistumisjaksolle, jolloin he työskentelevät IT-konsultteina 12 kuukauden ajan asiakasyrityksissämme.

Onko yrityksesi kyllästynyt etsimään taitoja, joita ei löydy markkinoilta? Tule mukaan kehittämään huomisen IT-talentteja kanssamme!

Meillä on kaksi tapaa kartuttaa uutta IT-osaamista yritykseenne: Up-Skill ja Re-Skill. Alla on esitelty, miten nämä ohjelmat toimivat ja miten ne ratkaisevat osaamistarpeen. Lisäksi voimme räätälöidä ratkaisuja suoraan teidän omiin tarpeisiinne.
​​

UP-SKILLOhjelmiemme avulla osallistujat rakentavat ja kehittävät olemassa olevia taitojaan valitulla IT-osaamisalueella. Osallistujilta vaaditaan osaamisalueen ennakkotaitoja tai tietämystä, jolloin voimme olla varmoja, että he pystyvät nopeatempoiseen koulutukseen ja menestyvät erikoistumisjaksolla. Ohjelman aikana osallistujat keräävät työelämän projekteista kokemusta, joka puuttuu useissa tapauksissa koulusta valmistumisen jälkeen.

RE-SKILLOhjelmamme tarjoaa kehittämismahdollisuuden työntekijöille, jotka ovat jo osa yritystäsi. Organisaatioiden osaamistarpeet ja eniten kysytyt taidot muuttuvat vauhdilla – Experis Academyn Re-Skill-ohjelman avulla varmistut siitä, että työntekijöidesi taidot vastaavat tulevaisuuden tarpeita. Kehitämme yhdessä räätälöidyn ohjelman, joka vastaa juuri sinun yrityksesi tarpeita ja teknistä ympäristöä.Tartu tilaisuuteen ja tule tapaamaan tulevaisuuden tekijöitämme!

Koulutettavat Experis Academyn Java Graduate-ohjelmaan on valittu 2020 vuoden loppuun mennessä. Koulutus alkoi 2021 tammikuussa, ja talentit ovat erikoistumisjaksolla asiakkuuksissamme huhtikuun 2021 aikana.

Olethan minuun yhteydessä, mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää Experis Academysta ja siitä, miten se voisi ratkaista osaamistarpeenne. Tartu myös tilaisuuteen tulla tapaamaan ja tutustumaan lähemmin Graduate-ohjelmaan valittuihin henkilöihin.

Terveisin,

Pete Hyrkäs

Head of Experis Academy

+358 40 354 3615