Image 2021 02 19 T12 42 12

Oletko valmis kiihdytettyyn uraan IT-alalla?

Experis Academy tarjoaa uniikin mahdollisuuden uraan IT-alalla. Koulutusohjelmamme on suunniteltu työmarkkinoiden vaatimuksia silmällä pitäen ja yhdistämme sinut Suomen johtaviin yrityksiin ja siellä oleviin työmahdollisuuksiin. Graduate-ohjelmassamme opit ja kehityt teknologioiden parissa, jotka ovat kysyttyjä markkinoilla ja takaavat sinulle kiihdytyskaistan mielenkiintoisiin tehtäviin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi palkallisessa koulutusohjelmassa ja kehittää itseäsi mielenkiintoisissa tehtävissä asiakkaidemme projekteissa vakituisessa työsuhteessa. Experis Academy on yksi pohjoismaiden suurimmista vastavalmistuneiden IT-osaajien työnantajista ja olemme osa kansainvälistä ManpowerGroup -konsernia.

Graduate-ohjelmamme sisältö

Graduate-ohjelmamme on suunniteltu juuri sinulle, jotta saat kiihdytetyn alun urallesi. Graduate-ohjelmamme yhdistää palkallisen kolmen kuukauden intensiivikoulutusjakson sekä 12 kuukauden erikoistumisjakson asiakkaallamme ohjelmistokehityksen projektissa, vakituisessa työsuhteessa. Erikoistumisjakson jälkeen voit saada työpaikan asiakkaaltamme tai jatkaa Experiksellä konsultin roolissa. Kolmen kuukauden intensiivijakson aikana tulet kehittämään ja syventämään osaamistasi teknologioilla, jotka ovat haluttuja juuri nyt työmarkkinoilla. Kouluttajillamme on sekä työkokemusta ohjelmoinnin parista että pedagoginen pätevyys, joka varmistaa sinulle tehokkaan ja käytännönläheisen koulutuksen. Intensiivijakso koostuu kolmesta noin neljän viikon mittaisesta moduulista, jonka aikana syvennytään Back- sekä Front-end teknologioihin. Viimeinen kuukausi keskitytään käytännönläheiseen tiimityöprojektiin, joka sitoo yhteen kaikki kurssilla opitut asiat. Koulutuksessamme yhdistyy teoreettinen opetus, työelämälähtöiset harjoitukset sekä tiimityöprojektit.

TUTUSTU AVOINNA OLEVIIN OHJELMIIN JA HAE MUKAAN!

Hae: Embedded Software Graduate-ohjelma
Hae: .NET Full Stack Graduate-ohjelma
Alla Graig Marais, koulutuskumppanimme Noroffilta kertoo lisää intensiivijakson toteutuksesta.

Merkkinä koulutuksen arvokkuudesta on se, että kaikki Graduate-ohjelman henkilöt suorittavat halutun Oraclen tai Microsoftin teknologiasertifioinnin opetusjakson aikana. Maksamme sinulle palkkaa jo koulutusjaksolta lähtien ja lisäksi aloittaessasi erikoistumisjakson asiakkaallamme korotamme palkkaasi sertifioidun IT-konsultin tasolle, olethan sen ansainnut. Erikoistumisjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus saada työpaikka suoraan asiakkaaltamme tai jatkaa konsultin roolissa Experiksellä.

Millaiselta arki näyttää ohjelmassamme?

Graduate-ohjelmaamme on osallistunut Pohjoismaissa satoja IT-alan vastavalmistuneita ja Suomessa toiminta käynnistettiin 2021 vuoden tammikuussa. Virtuaalisesti toteutetun intensiivijakson aikana konsulttimme ovat tutustuneet toisiinsa Buddy-toiminnan, afterwork ja aamukahvitilaisuuksien sekä tiimitöiden merkeissä. Alkusyksyllä 2021 meillä aloitti kahdeksan uutta ohjelmistokehityksen tulevaa ammattilaista, jotka keskittyvät Microsoftin .NET ja Javascript- stackiin. Päivitämme intensiivijakson sekä asiakasprojektien kuulumisia Instagram-tilillemme, joten jos mielenkiintosi heräsi ja haluat tietää mistä konsulttien päivän muodostuvat, niin käy seuraamassa tiliämme experisacademyfi tai lue lisää konsulttien kokemuksista täältä.

Haemme jatkuvasti uusia osaajia

Haluaisitko sinä kehittyä ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi? Meillä on jatkuva haku ohjelmiimme ympäri vuoden ja tällä hetkellä olemme suunnittelemassa kahta (2) uutta Graduate-ohjelmaa, jotka alkavat tammikuussa 2022. Tiedätkö jo, että olisit kiinnostunut mahdollisuudesta ja opintosi ovat päättymässä silloin? Ota meihin yhteyttä jo ennakkoon täältä ja keskustellaan lisää urasuunnitelmistasi! Tällä hetkellä toteutamme ohjelmamme kokonaan virtuaalisesti ja ajankohtaisia koronarajoituksia silmällä pitäen, jotta aloituksesi on mahdollisimman turvallinen.

Osallistuaksesi ohjelmaamme toivomme sinun omaavan IT-alaan liittyvän tutkinnon tai koulutuksen ja että sinulla on aito kiinnostus ohjelmointia kohtaan. Lisäksi toivomme sinun pitävän ongelmanratkaisusta, olevan innokas oppimaan uusia teknologioita ja syventämään osaamistasi sekä pystyvän tiimityöskentelyyn projekteissa. Toivomme sinun pystyvän kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Voit hakea myös ohjelmaan, jos sinulla on opinnot loppuvaiheessa esimerkiksi opinnäytetyön tai harjoittelun osalta, mutta mainitsethan tästä jo hakemuksessasi. Meille pääasia on, että pystyt panostamaan ohjelmaan sataprosenttisesti ensimmäisestä päivästä lähtien.


Voit hakea meille jättämällä hakemuksen avoinna olevaan hakuun tai olemalla suoraan yhteydessä meihin täältä. Hakemuksen jättämisen jälkeen olemme sinuun tyypillisesti yhteydessä jo viikon sisällä kertoen rekrytoinnin aikataulusta tarkemmin. Voit suorittaa intensiivijakson kokonaan etänä valitsemmasi paikassa, mutta erikoistumisjakson aikana toivomme sinun olevan käytettävissä ja valmis kulkemaan pääkaupunkiseudun asiakkaidemme tiloissa.

Miksi sinun tulisi hakea meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kiihdyttää osaamisesi kokonaan uudelle tasolle. Maksamme sinulle palkkaa jo intensiivijakson alusta lähtien ja erikoistumisjakson alkaessa työskentelet vakituisessa työsuhteessa asiakkaamme IT-projektissa. Teemme tämän Pohjoismaiden osaavimpien kouluttajien avulla, moderneilla työkaluilla, joista todistuksena suoritat sertifioinnit, joiden saaminen työelämässä kestäisi useita vuosia. Panostamme myös rekrytointiprosessiimme ja haluamme tarjota sinulle kokemuksen, jossa sinua arvioidaan osaamisesi ja potentiaalisi perustella. Saimme rekrytointiprosessin ja intensiivijakson aikana paljon positiivista palautetta, johon voit tutustua kokemuksia-osuudesta. Tule mukaan syventämään osaamistasi uudelle tasolle ja aloita ura alalla mielenkiintoisissa tehtävissä!

Kiitos vielä, että sain osallistua Graduate-ohjelman rekrytointiprosessiin. Vaikka en päässyt haluttuun lopputulokseen prosessissa, olen silti kiitollinen, että sain mahdollisuuden. Sain mukavasti palautetta ja kannustusta prosessin aikana, sekä opin paljon omasta osaamisestani.

Onnistuitte luomaan haastattelusta rennon ja mukavan, vaikka työhaastattelut voivat monesti olla jäykkiä ja jännittäviä. Propsit etenkin siitä!”

Koko hakuprosessin ajan tuntui, että minua arvioidaan objektiivisesti ja reilusti, joka vaikutti mielikuvaani positiivisesti teistä.

Täytyy antaa teille kiitosta hyvästä ja nopeasta viestinnästä sekä hakuprosessin onnistuneesta teknisestä toteutuksesta.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä täältä.