Image 2021 02 19 T12 42 12

Oletko valmis kiihdytettyyn uraan IT-alalla?

Experis Academy on jo saavuttanut suursuosion IT-osaajien valmistuneiden keskuudessa Norjassa ja Ruotsissa. Menestystarina käynnistyy nyt myös Suomessa tammikuussa 2021. Experis Academy on osa ManpowerGroupia, maailman johtavaa resursointiratkaisujen kehittäjää ja tuottajaa. Experis Academy on huomisen koulu, joka tarjoaa uniikin mahdollisuuden opiskelijoille, jotka haluavat luoda uran erilaisissa IT-tehtävissä. Me tarjoamme lukuisia koulutusohjelmia, jotka on koottu ja kehitetty yhdessä Pohjoismaiden johtavien yritysten kanssa. Graduate-ohjelma tarjoaa sinulle taitoja, jotka ovat tällä hetkellä erittäin haluttuja markkinoilla ja mahdollistaa nopean startin IT-urallesi.

Työnantaja, onko yrityksesi kyllästynyt etsimään IT-alan osaajia? Liity meihin ja auta luomaan huomisen tähtiä IT-alalle! Haluatko tietää enemmän? Ota meihin yhteyttä - tietoa Experis Academysta työnantajille täällä.


Experis Academyn Graduate-ohjelma koostuu palkallisesta kolmen kuukauden kiihdytetystä oppimisjaksosta ja 12 kuukauden erikoistumisjaksosta Experiksen asiakkaiden IT-projekteissa työskentelystä. Ohjelman aikana oppimisen lisäksi sinua auttavat Right Managementin uravalmentajat sekä Experiksen kokeneet konsultit. Erikoistumisjakson jälkeen voit saada pysyvän työpaikan asiakkaaltamme tai jatkaa kehittymistä kanssamme konsultin roolissa Experiksen muissa asiakkuuksissa ja projekteissa.

Experis Academyn 12 viikon kiihdytetyn oppimisen bootcamp-menetelmässä yhdistyy teoria sekä käytäntö, Noroffin kouluttajien ohjauksessa. Koulutuksen aikana kehität ja syvennät omia taitojasi, jotka ovat haluttuja työmarkkinoilla. Koodaamiselle ja opettamiselle omistautuneet ja osaavat kouluttajamme varmistavat käytännönläheisen oppimisen, nopeasti. Kaikilla kouluttajilla on pedagogisen osaamisen lisäksi alalta aiempaa työkokemusta. 12 viikon koulutusjakson aikana syvennyt Javascript- ja Java-Frameworkiin ensimmäiset 8 viikkoa, minkä jälkeen on 4 viikon käytännönläheinen tiimityöprojekti sekä Oraclen sertifiointi.

Merkkinä koulutuksen arvokkuudesta on se, että kaikki Graduate-ohjelman opiskelijat suorittavat halutun Oraclen tai Microsoftin teknologiasertifioinnin opetusjakson aikana. 12 viikon opetusjakson jälkeen syvennät ja kehität osaamistasi Experis Academyn konsulttina 12 kuukauden ajan. Maksamme sinulle palkkaa jo koulutusjaksolta lähtien. Lisäksi aloittaessasi erikoistumisjakson asiakkaallamme korotamme palkkaasi sertifioidun IT-konsultin tasolle, olethan sen ansainnut.

Osallistuaksesi koulutusohjelmaamme sinulla tulee olla:
  • suoritettuna IT-alan tutkinto ammatti- tai korkeakoulussa
  • aito kiinnostus ohjelmointia kohtaan
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito


Koulutusohjelmamme:

FULLSTACK JAVA-KEHITTÄJÄ

Koulutusohjelma kestää 12 viikkoa, ja se on yhdistelmä teoreettista opetusta ja käytännön harjoituksia, jotka kattavat sekä front että back end-ohjelmoinnin (fullstack). Kun olet suorittanut koulutusjakson, pääset sertifioitumaan Java SE Programmer 1 -sertifikaatilla. Ohjelma perustuu kiihdytetyn oppimisen menetelmiin ja antaa sinulle tiedot ja taidot, jotka vastaavat jopa kahden vuoden työkokemusta. Ohjelma päättyy case-pohjaiseen projektiin, joka toteutetaan ryhmissä.

Koulutuksen aikana tulet oppimaan mm. nämä teknologiat ja metodit:

Java 8, Spring, Scrum, ReactJS, AngularJS, NodeJS, Bootstrap 4, HTML5, CSS, Javascript 101, Apache Tomcat, REST, SOAP.

Sijainti: Helsinki / Online

Kurssin alku: Tammikuu 2021

Kurssin pituus: 12 viikkoa

Hakuaika päättyi: 7.12.2020

” Kiitos vielä, että sain osallistua Graduate-ohjelman rekrytointiprosessiin. Vaikka en päässyt haluttuun lopputulokseen prosessissa, olen silti kiitollinen, että sain mahdollisuuden. Sain mukavasti palautetta ja kannustusta prosessin aikana, sekä opin paljon omasta osaamisestani.”

” Onnistuitte luomaan haastattelusta rennon ja mukavan, vaikka työhaastattelut voivat monesti olla jäykkiä ja jännittäviä. Propsit etenkin siitä!”

”Koko hakuprosessin ajan tuntui, että minua arvioidaan objektiivisesti ja reilusti, joka vaikutti mielikuvaani positiivisesti teistä.”

 ”Täytyy antaa teille kiitosta hyvästä ja nopeasta viestinnästä sekä hakuprosessin onnistuneesta teknisestä toteutuksesta.”Alla Graig Marais, Experis Academy Ruotsin opettaja, kertoo ohjelmasta ja opinnoista:

Jos sinulla on muuta kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä täältä.