Blank

Kokemuksia Graduate-ohjelmasta

Video: Jesse kertoo kokemuksistaan Java Full Stack Graduate-koulutuksesta 2021


Miksi Okko päätti hakea Experis Academyn Graduate-koulutukseen?
?

Olin juuri valmistumassa yliopistosta tietojenkäsittelytieteiden kandidaatiksi ja Experis Academyn hakuilmoitus herätti kiinnostukseni, muihin koulutusohjelmiin verrattuna Experiksen ohjelman erottui joukosta tarjoamalla mm. jo koulutusvaiheessa maksettavan palkkion, arvostetut ohjelmointisertifikaatit sekä yhteistyön laadukkaan kansainvälisen korkeakoulun kanssa. Experiksen ohjelma vaikutti jo ilmoituksen perusteella erittäin hyvältä väylältä alan työelämään.

Ohjelmassa on ollut parasta ja samalla haastavinta koulutuksen tahti. Koulutus vaatii sitoutumista ohjelmaan ja paljon työskentelyä, mutta viimeisen kolmen kuukauden aikana olen syventänyt tietämystäni ja oppinut paljon uutta lyhyessä ajassa. Vaikka pandemia-aikaan koulutus on jouduttu toteuttamaan täysin etänä, ovat tästä huolimatta käytännönjärjestelyt olleet erittäin toimivat. Noroffin kouluttajat ovat hyvin ammattitaitoisia ja opetuksen taso on ollut mielestäni korkea. Ohjelmassa käsitelty teknologia stäkki on ajantasainen ja hyödyllinen ajatellen työelämän tarpeita.

Voin suositella Experis Academya ohjelmoinnista ja ohjelmistokehityksestä kiinnostuneelle henkilölle, jolla on jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista koulutuksen tai työelämän kautta ja halua kehittää itseään ohjelmoijana.

-Okko, Java Full Stack Graduate-ohjelmasta, talvi 2021