Image 2021 03 26 T06 38 30

Oletko valmis uraan IT-alalla?

Experis Academy on uniikki mahdollisuus uraan IT-alalla. Koulutusohjelmamme on suunniteltu työmarkkinoiden vaatimuksia silmällä pitäen ja yhdistämme sinut töihin Suomen johtaviin yrityksiin. Graduate-ohjelmassamme opit ja kehityt teknologioiden parissa, jotka ovat kysyttyjä markkinoilla ja takaavat sinulle kiihdytyskaistan mielenkiintoisiin tehtäviin. Experis Academy on yksi pohjoismaiden suurimmista IT-vastavalmistuneiden työnantajista.

it-opiskelija

Mikä Graduate-ohjelma on?

Graduate-ohjelmamme yhdistää palkallisen kolmen kuukauden intensiivikoulutusjakson sekä 12 kuukauden erikoistumisjakson asiakkaalle ohjelmistokehityksen projektissa. Ohjelman aikana kehityt ohjelmoinnissa huippukouluttajiemme avulla, mutta saat myös tukea uravalmentajiltamme pehmeisiin taitoihin liittyen koko ohjelman ajan. Erikoistumisjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus saada työpaikka suoraan asiakkaaltamme tai jatkaa konsultin roolissa Experiksellä. Lue lisää Graduate-ohjelman sisällöstä täältä.

Rekrytointiprosessimme koostuu neljästä osuudesta, jotka ovat kompetenssitestit, puhelinkeskustelu, työskentelytyylitesti sekä toimistolla tai virtuaalisesti tapahtuva pidempi keskustelu. Tyypillisesti saat tietää etenemisestäsi viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja saat palautetta meiltä osaamisestasi koko rekrytointiprosessin ajan. Toivottavasti onnistumme tarjoamaan sinulle yhden kivoimmista rekrytointikokemuksista.

Experis Academyn ohjelmat on kehitetty yhdessä yritysten sekä koulutuskumppanimme Noroffin kanssa. Tämän ansiosta pääset oppimaan nykyaikaisempia frameworkeja tai kieliä, joilla on kysyntää markkinoilla. Lue tarkemmin elokuussa alkavan .NET-ohjelmamme sisällöstä täältä.

Kenelle ohjelmamme sopivat?

Osallistuaksesi ohjelmaamme toivomme sinun omaavan IT-alaan liittyvän tutkinnon tai koulutuksen ja sinulla on kiinnostus ohjelmointia kohtaan. Lisäksi toivomme sinun pitävän ongelmanratkaisusta, olet innokas oppimaan uusia teknologioita ja syventämään osaamistasi ja pystyt työskentelemään projekteissa tiimissä. Toivomme sinun pystyvän kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tutustu rekrytointiprosessiimme ja hae ohjelmaan täältä.

it-osaaja

Haemme jatkuvasti uusia osaajia

Meillä on jatkuva haku ohjelmiimme ympäri vuoden ja löydät lisätietoja tulevista ohjelmistamme ja rekrytoinneista, ajankohtaista-osion alta. Rekrytointi uusiin ohjelmiin käynnistyy tyypillisesti kolme kuukautta ennen ohjelman alkua. Hakeaksesi ohjelmiinne toivomme sinun omaavan alaan liittyvän tutkinnon sekä halun työskennellä haastavissa ohjelmistokehityksen tehtävissä. Voit hakea meille jättämällä hakemuksen avoinna olevaan hakuun. Hakemuksen jättämisen jälkeen olemme sinuun tyypillisesti yhteydessä jo viikon sisällä kertoen rekrytoinnin aikataulusta tarkemmin

icon@2x
it-osaaja

Millaiselta arki näyttää ohjelmassamme?

Suomessa ensimmäinen koulutusohjelmamme käynnistyi tammikuussa 2021 kymmenen hengen Java Full Stack-luokalla. Konsultit suorittivat aluksi kolmen kuukauden intensiivijakson ja huhtikuun alusta alkaen he työskentelevät IT-konsultteina asiakkaidemme projekteissa. Haluatko tietää lisää konsulttiemme arjesta? Käy lukemassa konsulttiemme kokemuksia rekrytointiprosessista ja intensiivijaksosta tai tutustuInstagram-sivuihimme.

Jessen video? Linkki?