07aa973a

Kyberturvallisuuden ei tarvitse olla monimutkaista

Autamme arvioimaan yrityksesi nykyistä kyberturvallisuustilannetta ja kehittämään toiminnastasi turvallisempaa.

Haluatko tietää lisää kyberturvallisuuspalveluistamme? Ota meihin yhteyttä

Ajankohtaista

 • Webinaari: Cyber Wars VI: RETURN of the DATA

  Ajankohta 20.05.2021 klo 10 - 11

  Ilmoittaudu webinaariin tästä

  Paluu etätöistä toimistolle moninkertaistaa sisäverkon tietoturvauhat. Tässä webinaarissa Markku Luoto (Pedab Finland) haastattelee ylimmän johdon tietoturvakonsulttia Henry Kylänlahtea (Experis Finland) siitä, miten nämä uhat voidaan tehokkaimmin torjua ja miten puolustus tulee järjestää. Interaktiivisessa webinaarissa voit myös itse esittää kysymyksiä.

  Eri alojen toimistotyöläiset ovat olleet yli vuoden etänä. Moni läppäri, kännykkä tai tabletti ei ole pitkään aikaan ollut yhteydessä organisaation tiedon tai tietoturvan hallintaan. Päätelaitteet ovat olleet erilaisissa julkisissa verkoissa, niille on ladattu ”tilapäisiä” sovelluksia ja dataa on ”tilapäisesti” jaettu erilaisten pilvipalveluiden tai appien kautta. Backuppien ottaminen on saattanut unohtua ja tietoturvapäivityksiä on saattanut jäädä asentamatta. Mitä organisaation IT-johdon pitäisi asiasta tietää ja miten paluuseen pitäisi valmistautua?

  Tule mukaan RETURN of the DATA webinaariin kuulemaan Henry Kylänlahden näkemyksiä lähiaikojen tietoturvastrategiasta ylimmän johdon konsultin näkökulmasta ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä aiheesta. Webinaari nauhoitetaan ja rekisteröityneet osallistujat voivat katsella ja palata siihen myöhemmin tai esittää sitä esimerkiksi kollegoilleen.

 • Lue blogi: Lisääntyvät kyberriskit – koronaakin pahempi pandemia?

 • Pedab ja Experis strategiseen yhteistyöhön
  laaja-alaisten tietoturvapalveluiden tarjoamiseksi Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla.

  Strateginen kumppanuus yhdistää Pedabin edistykselliset tietoturvapalvelut Experiksen ydinosaamiseen tietoturvapalveluiden tarjoajana mainituilla kohdemarkkinoilla. Kumppanuuden
  myötä sen osapuolten kyky tarjota asiakkailleen laaja-alaiset
  tietoturvapalvelut, konsultoinnin sekä koulutuksen käsittävä palveluvalikoima paranee merkittävästi. Yhteistyö parantaa Pedabin ja Experiksen kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin sekä mahdollistaa tietoturvaan liittyvien kokonaisratkaisujen myynnin ja toimittamisen kustannustehokkaasti.

  ”Yhteistyömme Experiksen kanssa on osoitus sitoutumisestamme kasvustrategiamme viitoittamaan pyrkimykseen luoda pitkäaikaisia kumppanuussuhteita sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ekosysteemimme jäsenille” toteaa Petri Böhm, Pedab
  Suomen maajohtaja. ”Olemme erittäin hyvillämme tästä kumppanuudesta ja innoissamme sen meille jatkossa avaamista mahdollisuuksista.”

kyberturvallisuus

Yrittäjä, onko kyberturvallisuusasiat kunnossa?

Experis Cybersecurity on kyberturvallisuuden asiantuntijakumppanisi. Kanssamme kehität liiketoimintaasi vastaamaan nykypäivän muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksiin.
Yhdistämme osaamisen hankinnan, osaajien resursoinnin ja konsultointipalvelut kattavaksi tietoturvaratkaisujen kokonaisuudeksi.
Palvelumme kattavat laajan tietoturvakonsultointi- ja koulutustarjoaman. Tarjoamme mm. tietoturvapäällikköpalvelun, riskikartoitukset, vaatimustenmukaisuuden- ja yksityisyyden suojan määrittelyn, käyttöönotot ja vaiheittaiset etenemissuunnitelmat, sekä tietoturvasertifioinnit, tietoturvatietoisuuden-, politiikkojen- ja menettelymallien koulutukset.

8701743d

.