07aa973a

Kyberturvallisuuden ei tarvitse olla monimutkaista

Autamme arvioimaan yrityksesi nykyistä kyberturvallisuustilannetta ja kehittämään toiminnastasi turvallisempaa.

Ajankohtaista

 • Pedab ja Experis strategiseen yhteistyöhön
  laaja-alaisten tietoturvapalveluiden tarjoamiseksi Pohjoismaiden ja Baltian markkinoilla.

  Strateginen kumppanuus yhdistää Pedabin edistykselliset tietoturvapalvelut Experiksen ydinosaamiseen tietoturvapalveluiden tarjoajana mainituilla kohdemarkkinoilla. Kumppanuuden
  myötä sen osapuolten kyky tarjota asiakkailleen laaja-alaiset
  tietoturvapalvelut, konsultoinnin sekä koulutuksen käsittävä palveluvalikoima paranee merkittävästi. Yhteistyö parantaa Pedabin ja Experiksen kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin sekä mahdollistaa tietoturvaan liittyvien kokonaisratkaisujen myynnin ja toimittamisen kustannustehokkaasti.

  ”Yhteistyömme Experiksen kanssa on osoitus sitoutumisestamme kasvustrategiamme viitoittamaan pyrkimykseen luoda pitkäaikaisia kumppanuussuhteita sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ekosysteemimme jäsenille” toteaa Petri Böhm, Pedab
  Suomen maajohtaja. ”Olemme erittäin hyvillämme tästä kumppanuudesta ja innoissamme sen meille jatkossa avaamista mahdollisuuksista.”

 • Olemme mukana 19.5. IBM & Jyväskylän Yliopisto esittää: Kyberturvallisuus-webinaarissa.

kyberturvallisuus

Yrittäjä, onko kyberturvallisuusasiat kunnossa?

Kyberturvallisuuspalvelumme

Experis on kyberturvallisuuden asiantuntijakumppanisi. Kanssamme kehität liiketoimintaasi vastaamaan nykypäivän muuttuvan toimintaypäristön vaatimuksiin.
Palvelumme ovat joustavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita. Niiden avulla saat kyber- ja tietoturvallisuuden hallintaan lisää selkeyttä ja pysyt muutoksen mukana.

8701743d

.