Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

07aa973a

Kyberturvallisuuden ei tarvitse olla monimutkaista

Autamme arvioimaan yrityksesi nykyistä kyberturvallisuustilannetta ja kehittämään toiminnastasi turvallisempaa.

Ajankohtaista

  • Yhteiskunnan hiljalleen avautuessa, kohtaamme uudentyyppisiä haasteita. Paluu entiseen "normaaliin" ei ole mahdollista. Tämä asettaa yritykset alttiiksi sekä uusille että vanhoille riskeille. Nyt uhkana ovat kyberkriminaalit, jotka yrittävät hyödyntää poikkeustilannetta ja kyberhyökkäysten riski kasvaa merkittävästi mm. etätyöskentelyn myötä.

    Tarjoamme nyt webinaarin, joka fokusoi “5 suurimpaan kyberturvallisuusansaan”, jotka voit välttää suunnittelemalla "paluun normaaliin" viisaasti . Tämä maksuton silmiä avaava webinaari järjestetään ti 2.6. klo 14-15. 💥🧐👾 Ilmoittaudu webinaariin tämän linkin kautta: https://bit.ly/3g2DXoD

  • Olemme mukana 19.5. IBM & Jyväskylän Yliopisto esittää: Kyberturvallisuus-webinaarissa.

Click to Edit

kyberturvallisuus

Yrittäjä, onko kyberturvallisuusasiat kunnossa?

Kyberturvallisuuspalvelumme

Experis on kyberturvallisuuden asiantuntijakumppanisi. Kanssamme kehität liiketoimintaasi vastaamaan nykypäivän muuttuvan toimintaypäristön vaatimuksiin.
Palvelumme ovat joustavia, helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita. Niiden avulla saat kyber- ja tietoturvallisuuden hallintaan lisää selkeyttä ja pysyt muutoksen mukana.
  • Koulutuspalvelut: Olemme (ISC)2 sertifioitu kumppani ja järjestämme mm. CISSP-, CCSP-, SSCP- ja CCLSP-tietoturvakoulutuksia ja sertifiointeja. Lue lisää
    • Experis Secure Basic:Experis Secure Basic -palvelumme koostuu neljästä osasta: Arvionnista, Suojauksesta, Koulutuksesta ja Turvallisuusvinkeistä. Lue lisää
    • Tekniset tietoturvapalvelut: Käytettävissäsi on tietoturvan valvontapalvelu (SOC, Security Operations Center) ja päälaitteiden hallintapalvelu. Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!
  • Etätyöskentelyn tietoturvapalvelu: Etätyöskentelyn tietoturvapalvelu on toteutettavissa joko itsearviointina tai viiden päivän kokonaisvaltaisena konsultointiratkaisuna. Tarvittaessa palvelu on saatavilla myös räätälöitynä.

8701743d

.