TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ, Helsinki

Asuntosäätiö tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiön tavoitteena on aloittaa vuosittain noin 400 asunnon rakennuttaminen eri omistusmuodoilla. Konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Yhtiöllä on asumisoikeusasuntoja reilut 16 000 ja vuokra-asuntoja noin 900. Lisätietoja meistä www.asuntosaatio.fi Asuntosäätiöllä työskentelet vastuullisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Hyvin hoidettu ja vakavarainen yritys, sekä asiantunteva ja sitoutunut organisaatio takaavat työntekijälle hyvän pohjan ja mahdollisuuden kehittyä työssä ja organisaatiossa. Henkilöstötyytyväisyyskyselyjenkin mukaan Asuntosäätiössä kannustetaan yhteistyöhön, jaetaan tietoa ja kehitetään toimintaa jatkuvasti.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Nyt avoinna TEKNISEN ISÄNNÖITSIJÄN vakituinen tehtävä 
 
Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään kannustavan, yhteen hiileen puhaltavan ja työstään kiinnostuneen tiimiin jäsenenä. Työsi tulee koostumaan vaihtuvista ja sopivasti haastavista kiinteistön  kunnossapitoon sekä asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä. Toimit viiden hengen tiimissä työparinasi hallinnollinen isännöitsijä. Meillä työntekijään luotetaan ja saat vapautta työskennellä omalla otteellasi. Tiimin ja lähiesimiehen tuki ja apu aina tarvittaessa käytettävissäsi. 
 
Tehtäviisi kuuluvat mm. korjaussuunnittelu, korjausten koordinointi, korjaushankkeiden valmistelu ja valvonta. Vastaat myös muuttotarkastuksista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vastata omalta osaltasi asukasviestinnästä sekä yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asukkaat, viranomaiset ja urakoitsijat. Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu.
 
Toivomme sinulta:
- soveltuvaa teknistä koulutusta 
- kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
- oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta  
- ongelmaratkaisukykyä 
- yhteistyökykyä, neuvottelutaitoja ja joustavuutta 
 
Tehtävässä tarvitset omaa autoa. 
 
Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään!
 
Hae tehtävää 24.3.2019 mennessä sivuiltamme www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit 
Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja 
Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.