TALOUSJOHTAJA, Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on neljän yläsavolaisen kaupungin ja kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristöpalvelujen kuntayhtymä. Meillä on noin 1500 työntekijää, palvelumme kattavat noin 38.000 asukasta ja budjettimme on noin 185M€.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Iisalmi
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme vakituiseen virkaan
 
TALOUSJOHTAJAA 
 
mielenkiintoiselle näköalapaikalle Iisalmeen, tunnin ajomatkan ja hyvien julkisten kulkuyhteyksien päähän Kuopiosta ja Kajaanista. Roolisi organisaatiossa koostuu mm.:
 
- Toimitusjohtajan työparina olet vahvasti mukana kuntayhtymän talouden ja rahoituksen suunnittelussa, valmistelussa ja seurannassa. 
- Sisäinen ja ulkoinen laskentatoimi kuuluvat sinulle. 
- Annat tukesi vastuualuejohtajille sekä talousarvio- ja suunnitelmaehdotusten osalta, että kuntien välisissä palvelusopimuksissa ja tilinpäätöksessä. Lisäksi autat heitä järjestelmäsuunnitelman valmisteluissa ja päivitystyössä. 
- Kokonaisvaltainen riskienhallinta, kuntayhtymän vakuutusasiat, raportointi, laaja sidosryhmäyhteistyö ja maksuvalmiuteen liittyvät vastuut ovat sinulla. 
- Sinulla on muutamia suoria alaisia, ja johdettavia yhteensä n. 30 työntekijää. 
- Olet toimitusjohtajan sijainen ja kuulut johtoryhmään.  
 
Viran kelpoisuusvaatimus on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Omaat luontaisesti hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä usean vuoden kokemuksen vaativista taloushallinnon esimiestason tehtävistä. Innovatiivisuus, toimintojen kehittäminen ja eteenpäin suuntaava ajattelu ovat vahvuuksiasi. Olet innostava ja tottunut muutosjohtaja, joka kykenee strategiseen ajatteluun ja laajojen kokonaisuuksien hallintaan. 
 
Tarjoamme sinulle:
 
- Etätyömahdollisuuden ja joustavat työajat. 
- Sitoutuneet ja tiimityötä edustavat johtoryhmän jäsenet.
- Toimialan lainalaisuudet, mikäli et omaa aiempaa sote-tuntemusta.
- Mahdollisen sote-uudistuksen mukana tuomat, julkisen sektorin työskentelyyn liittyvät erityispiirteet.
- Ylä-Savon houkuttelevan ja kauniin luonnon, sekä alueen aktiivisen kulttuurielämän. 
 
Palkkaus: Määräytyy KVTES:n ja valittavan henkilön taustan mukaisesti ja siihen sisältyy toimitusjohtajan sijaistaminen. Voit jättää myös palkkatoiveesi. Koeaika on 6 kuukautta. 
 
Lisätietoja antavat: Toimitusjohtaja Leila Pekkanen, p. 040 830 2789 aamupäivisin kello 8:30-10 ja Seniorikonsultti Pirjo Levänen, p. 0400 238418.
Hakuaika päättyy 15.02.2019 klo 15:00. 
Hakemukset CV-liitteineen ja palkkatoivomuksineen: 
pirjo.levanen@fi.experis.fi  tai kuntarekry.fi, työavain 214048.
Katso MessiLive.fi-lähetys keskiviikkona 6.2. kello 14:00:https://messilive.fi/tapahtumat
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet taloushallinnon, IT- ja insinöörialan sekä myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.