TECHNICAL MANAGER, Oulu

Synthomer Finland Oy valmistaa ja markkinoi latekseja paperin ja kartongin päällystykseen; markkina-alueena Pohjoismaat ja Venäjä. Synthomer Finland Oy on osa kansainvälistä Synthomer-konsernia, joka työllistää yli 2700 henkilöä ja on yksi suurimpia alallaan maailmassa. www.synthomer.com

Työpaikan sijainti: 
Oulu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme joukkoomme Oulun tehtaalle monipuolisiin tehtäviin

Technical Manageria

Työssäsi tulet projektipäällikkönä vastaamaan tehtaamme merkittävistä kehitysprojekteista. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset riskianalyysit sekä muut turvallisuusasiat. Osallistut myös kunnossapidon suunnitteluun. Vastuualue tarkentuu valittavan henkilön kokemuksen mukaan. Tehtävässäsi raportoit suoraan tehdaspäällikölle. Työ alkaa syksyn aikana.

Odotamme sinulta tehtävää vastaavaa koulutusta (DI) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Toimimme kansainvälisessä konsernissa, joten sekä suullinen että kirjallinen kommunikointi englannin kielellä on tärkeää. Toimen menestyksellinen hoito edellyttää projektin johtamistaitoja sekä hyvää paineensieto- ja yhteistyökykyä. Eduksi luemme myös prosessiteollisuuden työkokemuksen sekä painelaitteiden tuntemuksen.

Hyvien työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme mielekkään ja vastuullisen tehtävän, jossa voit kehittyä ammatillisesti kansainvälisessä työympäristössä.

Hae tehtävää viimeistään 6.8.2017 mennessä rekisteröimällä CV:si hakemuksineen osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen Senior Recruitment Consultant Juha-Pekka Myllykangas p. 050 9134 065 torstaisin klo 11-12 sekä keskiviikkoisin klo 13-14 tehdaspäällikkö Ismo Hourula puh. 010 3879 521.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.