NETWORK SPECIALIST, Helsinki

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme Elisalle Helsinkiin tietoliikenneasiantuntijaa nimekkeellä
 
Network Specialist, IT Platform and Hosting Services
 
IT Platform and Hosting Services (PHS) vastaa hosting-palveluiden sekä keskitetysti tuotettavien palvelinpohjaisten yritysviestintäratkaisujen ja sovelluspalveluiden suunnittelusta, käyttöönotosta, ylläpidosta, tuotehallinnasta, laadusta ja kehityksestä.
Haemme nyt IT Platform and Hosting Services -yksikköön Network Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
 
Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä uusimpien konesaliverkkoratkaisujen parissa sekä mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, joilla on vaikutusta monen suomalaisen arkeen.
Network Specialistina päävastuualueisiisi kuuluvat tietoliikennejärjestelmien valvontaan, kehitykseen ja ylläpitoon liittyvät työtehtävät kuten häiriöilmoitusten sekä työpyyntöjen käsittely, muutostöiden suunnittelu ja toteutus ja projekteihin osallistuminen. Työpisteesi sijoittuu Helsingin Pasilaan.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
- Tehtävän vastuualueelle kuuluu vaativien tietoliikenneympäristöjen laaja-alaiset ylläpitotehtävät, joten sinulla tulee olla vankkaa kokemusta konesaliverkkojen ylläpitotehtävistä seuraavilta osa-alueilta: palomuurit, kytkimet, reititys sekä kuormantasaus.
- Asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä ylläpitää tiimissä rakentavaa tiedonvaihtoa.
- Olet määrätietoinen ja teet työtehtävät valmiiksi asti laatu huomioiden. Suhtaudut positiivisesti uusiin haasteisiin ja viihdyt nopeasti kehittyvässä työympäristössä, jossa pääset jatkuvasti kasvattamaan ja uudistamaan osaamistasi.
- Erityisesti ilahdumme, jos lisäksi omaat perustason ymmärrystä Linux -käyttöjärjestelmistä sekä virtualisointialustoista.
 
Elisa tarjoaa sinulle inspiroivan ja joustavan työympäristön, mukavat ja asiantuntevat työkaverit, loistavan esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. 
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian www.experis.fi –sivujen kautta. Lisätietoa tehtävästä antavat Experiksen konsultit Pekka Ruotsalainen pekka.ruotsalainen@fi.experis.com ja Johanna Tamminen johanna.tamminen@fi.experis.com