TEHDASPÄÄLLIKKÖ, Posio

Mattiovi on yksi johtavista ovien valmistajista Suomessa. Mattiovi työllistää noin 140 ihmistä kolmella tehtaallaan Laitilassa, Alavudella ja Posiolla tuottaen sisäovia, projektikohteiden ovia ja oven karmeja. Mattiovi on osa JELD-WEN-perhettä. JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin.

Työpaikan sijainti: 
Lappi, Posio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Yritysjohto - Executive Management
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Posion tehtaalle

TEHDASPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kokonaisvaltaisesti tehtaan tuotannon tehokkuudesta ja tuottavuudesta sekä henkilöstöresursseista. Vastuullasi on tuotantoyksikön laadukas, tuloksellinen ja kustannustehokas toiminta sekä sen edelleen kehittäminen. Työturvallisuusasiat ja henkilöstöstä huolehtiminen ovat tehtävässä tärkeässä roolissa. Posion tehtaalla työskentelee noin 25 henkilöä ja tehtävässä raportoit Suomen operatiiviselle johtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • soveltuvaa vähintään insinööritasoista koulutustaustaa
 • vahvaa alan kokemusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
 • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • hyviä tietoteknisiä taitoja
 • Lean-tuntemusta
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
 • hyvää paineensietokykyä ja oma-aloitteista työotetta
 • kykyä priorisoida ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin
 • hyviä organisointitaitoja ja pitkäjänteistä tapaa toimia

Tarjoamme

 • haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä
 • vakituisen työsuhteen

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa.

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.5.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.