ICT DEVELOPMENT MANAGER - TALOUDEN JA HR:N ERP UUDISTUS, Vantaa

Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 000 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa sekä Venäjällä, Pietarissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.are.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, IT
Tehtävien määrä: 
1


Jatkamme toimintamme kasvua tukevien järjestelmien voimakasta digitalisointia. Haemme nyt pääkonttoriimme Kaivokselaan

ICT Development Manageria – Talous- ja henkilöstöhallinnon toiminnanohjausjärjestelmien uudistamiseen

Etsimme kokenutta ja innostavaa kehityspäällikköä käynnistämään ja johtamaan talous-ja henkilöstöhallintomme käyttämän järjestelmäkokonaisuuden uudistusprojektia. Käytössämme on nyt SAP-talousjärjestelmä ja useita eri HR-järjestelmiä.

Sinulla tulee olemaan merkittävä rooli järjestelmäuudistuksessa.   Toimit liiketoiminnan ja tukiyksiköiden rajapinnassa. Keskeisinä yhteistyökumppaneina sinulla on talouden, HR:n, IT:n ja liiketoiminnan edustajat sekä ulkoiset IT-toimittajat. Analysoit, kehität, motivoit ja käynnistät.  Toimit 9 hengen ICT-tiimissä ja raportoit tehtävässä tietohallintojohtajalle.
 

Vastuut

 • Taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon toiminnanohjausjärjestelmien uudistaminen.
 • Nykyisten järjestelmäratkaisujen ylläpidon uudelleenorganisointi ja johtaminen.
 • Prosessikehitys, vaatimusmäärittely ja käyttöönotto yhteistyössä liiketoiminnan ja ICT-alihankkijoiden kanssa.
 • Alihankkijayhteistyön johtaminen monitoimittajaympäristössä.
 • Dokumentointi, tiedottaminen ja kommunikointi päätöksenteon tukena.
 • Asiantuntijarooli vastuualueiden syväosaajana ja osaamisen varmistamisessa koko Aressa.

Toivomme

 • Soveltuvaa kokemusta isojen järjestelmien käyttöönotoista, järjestelmäarkkitehtuureista ja integraatioista, mielellään vankan projektikulttuurin organisaatiossa.
 • Kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien ja järjestelmäratkaisujen kehittämisestä. Kehitysprojekteissa hankittu SAP-osaamisesi katsotaan eduksi samoin osaamisesi pilvipohjaisista toiminnanohjausjärjestelmistä.
 • Kykyä toimia innostavana muutosjohtajana uudistusten läpiviennissä asiakkaan ja ICT:n rajapinnassa.
 • Kehityssuuntautunutta, suunnitelmallista, kokonaisuuden huomioivaa ja tavoitteellista työskentelytyyliä.
 • Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, neuvottelu-, muutosjohtamis- ja esitystaitoja.
 • Kykyä oppia uutta ja ratkaista ongelmia.
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ja näköalapaikan Are-konsernin toiminnan kehittämiseen sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa uutta digitalisoituvaa Area.

Huolehdimme työntekijöidemme työkyvystä ja hyvinvoinnista. Tarjoamme henkilöstöllemme asiantuntevat ja laajat työterveyspalvelut. Tuemme arelaisten hyvinvointia vapaa-ajallakin liikunta- ja kulttuuriedun avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen seniorikonsultti Pauli Jakobsson, puh. 0400 800 386 tai sähköpostitse pauli.jakobsson@fi.experis.com

Jätäthän hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera viimeistään sunnuntaina 13.5.2018 oheisen linkin kautta.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.