PALVELUESIMIES, Helsinki

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme julkisen sektorin asiakkaallemme palveluesimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen johtamaan asiakas- ja tukipalveluihin keskittyvää tiimiä. Tiimissä työskentelee 24/7-palveluperiaatteella yhteensä 75 henkilöä, joista osa työskentelee etätyössä.

Palveluesimiehen tehtävä on kokoaikainen ja työaika on ma-pe välillä päiväsaikaan. Määräaikaisuus kestää aluksi 31.12.2018 asti, mutta jatko myös tämän jälkeen on mahdollinen. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Tehtävän palkkaus on 3 000 €/kk.

Palveluesimiehen ensisijaiset tehtävät liittyvät oman tiimin päivittäiseen johtamiseen. Palveluesimies vastaa omalta osaltaan palvelun laadusta, ohjeista ja viestinnästä. Hän osallistuu palvelulinjan johtoryhmään ja raportoi suoraan yksikön päällikölle. Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu työvuorosuunnittelu. Tarvittaessa työvuorosuunnitteluun käytettävään Titania-työvuorosuunnittelujärjestelmään järjestetään koulutus.

Tehtävässä menestymiseksi edellytetään aiempaa työkokemusta esimiestehtävistä palveluorganisaatiossa. Onnistumisen tehtävässä takaavat valmentava esimiestyö, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä yhteistyökyky. Katsomme eduksi Lean-menetelmien tuntemuksen ja käyttökokemuksen.

Tarjoamme tiiminvetäjälle mielenkiintoisen, dynaamisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön suuressa palveluyksikössä osaavien asiantuntijoiden kanssa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.