Sähkönjakelun Systeemi-insinööri, Turku

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä? Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Meyerin Turun telakalle 

Sähkönjakelun Systeemi-insinööriä. 

Vastaat laivan sähkönjakelun suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimit oman vastuualueesi pääsuunnittelijana ja tehtäviisi kuuluu laivaerittelyiden, systeemikuvausten, laitemitoituksen ja muun suunnittelun lähtöaineiston laatiminen. Vastaat myös perussuunnitteluaineiston tarkastamisesta ja toimit teknisenä tukena suunnittelulle ja ostolle ym. koko valmistusprosessin eri vaiheissa tuotannosta käyttöönottoon ja jälkihuoltoon. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Soveltuvaa teknistä koulutusta (sähkövoimatekniikan Insinööri, DI)
- Useiden vuosien kokemusta vastuualueen tekniikan alalta 
- Suunnitteluohjelmistojen hyvää osaamista (esim. Autocad)
- Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme kiinnostavan ja vastuullisen työtehtävän merkittävänä osana maailmanluokan laivanrakennusta. 

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Hae tehtävää 21.4. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Sähkönjakelun Systeemi-insinööri, Turku” –kautta. Lisätietoja antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen, parhaiten tavoitettavissa ke 3.4. klo 8:00-9:00, sekä ke 10.4. klo 15:00-16:00, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.