KIRJANPITOVASTAAVA, Kerava tai Maarianhamina

Ahvenanmaalainen Ab Chipsters Food Oy on ruotsalaisen johtavan ravintola- ja suurkeittiöalan asiantuntijayrityksen Martin Serveran tytäryhtiö. Martin & Servera on Ruotsin suurin HoReCa-tukkuri. Konsernin liikevaihto v. 2015 oli 13 miljardia kruunua (1,3 miljardia euroa). Chipsters Food tunnetaan erityisesti tuoreimmista ja maukkaimmista kalatuotteistaan. Kalatuotteiden lisäksi laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat liha, tuoreet hedelmät ja vihannekset, majoneesipohjaiset salaatit ja valmisruoat. Suuri osa tuotteistamme valmistetaan omissa tuotantolaitoksissa Maarianhaminassa, Hyvinkäällä sekä Porvoossa. Tuotteet myymme ja markkinoimme suurkeittiö- ja vähittäiskauppa-asiakkaille Suomessa. Chipsters Foodin liikevaihto v. 2015 oli n. 53 milj. euroa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Kerava
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Vahvistamme taloushallintoamme ja haemme Keravalle tai Maarianhaminaan sinua tarkka ja ammattitaitoinen   

KIRJANPITOVASTAAVA

Tehtävässä hoidat kirjanpidon, viranomaisraportoinnin sekä konsernin tulosraportoinnin. Olet myös tiiviisti mukana budjetoinnissa sekä ennusteiden laatimisessa. Avustat myös Talouspäällikköä tilinpäätöksen teossa. Tehtävä on uusi ja raportoit Talouspäällikölle. Sijaintipaikkasi voi olla joko Maarianhamina tai Kerava.    

Toivomme sinulta:
- 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
- soveltuvaa kaupallista koulutusta 
- kykyä ja halua suorittaa eri tason taloushallinnon tehtäviä
- kokemusta konsernintilinpäätöksestä katsotaan eduksi
- oma-aloitteista, innostunutta työskentelyotetta ja hyvää paineensietokykyä
- matkustusvalmiutta
- hyvää MS Office ohjelmien hallintaa
- suomen, ruotsin sekä englanninkielen taitoa

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen, monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan toimenkuvan
- näköalapaikan kasvavan, alalla tunnetun elintarvikealan palveluksessa

Kiinnostuitko ? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 26.11.2017 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Henrik Grönqvist, puhelin 050 3699464.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.