MEKANIIKKASUUNNITTELIJA (henkilönostolaitteet), Tampere

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa.

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme nyt suunnittelutiimimme vahvistukseksi kahta MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA työskentelemään henkilönostolaitteiden teräsrakenne- ja mekaniikkasuunnittelutehtävissä. Tehtäviin kuuluu myös erilaisissa tuotekehitysprojekteissa työskentely. Toimit osana ammattitaitoista suunnittelutiimiä ja tiiviissä yhteistyössä eri organisaatiotahojen kanssa projektien eri vaiheissa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa insinööri- tai DI –koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta suunnittelutehtävistä. Omaat kokemusta eri suunnitteluohjelmistojen käytöstä ja erityisesti NX-osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on ymmärrystä liikkuvien työkoneiden ohjausjärjestelmistä ja hydrauliikasta. Olet kehittymis- ja kehittämishaluinen sekä aktiivinen tiimipelaaja, joka tarttuu innolla uusiin haasteisiin ja projekteihin. Osaamisesi kautta hahmotat markkinoiden tarpeita ja tuotteiden tuotantokelpoisuutta.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen arkityö. Valitut henkilöt tulevat työllistymään Bronto Skyliftin palvelukseen ja sijoittumispaikkana Tampereen toimipiste. Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme myös kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia, hyvät työsuhde-edut ja vakaan työsuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Bronto Skyliftin suunnittelupäällikkö Mikko Asumaniemi 020 7927 308.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen 040 674 3150. Hae tehtävää pian sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis Engineering on erikoistunut tekniikan ja insinöörialan osaajiin ja asiakkaisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.