MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkeä töissä, liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt liiketoiminnan kasvun myötä

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

tuotekehityksen mekaniikkasuunnittelutehtäviin Kuopion tai Jyväskylän toimipisteeseen. Tehtävässä suunnittelet ja kehität yhdessä tiimisi kanssa uusia järjestelmiä, koneita ja laitteita.

Arvostamme aikaisempaa näyttöä menestymisestä mekaniikkasuunnittelutehtävissä. Tärkeää on, että sinulla on innovatiivisuutta ja oikea asenne uusien ratkaisujen löytämiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Aiempaa kone- ja laitesuunnittelukokemusta
 • Kokemusta projekti- ja suunnittelutyöstä
 • Erilaisten valmistustekniikoiden tuntemusta
 • Kokemusta ohutlevysuunnittelusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Konepuolen DI / AMK –insinöörikoulutusta

Eduksi valinnassa huomioidaan:

 • Robottijärjestelmien suunnittelukokemus
 • Solidworks ja PDM –ohjelmisto-osaaminen
 • Sairaalapuolen ja/tai koneturvallisuus standardien tuntemus
 • GMP:n ja ISO 13485 standartin tuntemus
 • Kokemusta erilaisista suunnittelufilosofioista (esim. DFX)
 • Muu kielitaito esim. saksa, venäjä, ruotsi

Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, työskennellä itsenäisesti ja tehdä päätöksiä. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys ja kustannustehokkuus ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälistyvän työympäristön voimakkaasti kasvavassa yrityksessä sekä vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan NewIcon Oy:n palvelukseen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Mainitsethan hakemuksessasi, kummalle paikkakunnalle olet hakemassa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 21.5.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen puh. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.