CRM JÄRJESTELMÄPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Elite Alfred Berg on kannattava ja kasvava konserni, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita yksityisasiakkaille, yrityksille ja ammattisijoittajille. Palveluihimme luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta hoidamme yli 3 miljardin euron varallisuutta. Asiakkaitamme palvelee 130 sijoitusalan ammattilaista 14 paikkakunnalla ympäri Suomea. Asiantuntijamme hoitavat yksityisasiakkaidemme varallisuutta kokonaisvaltaisesti huomioiden toimenpiteiden vaikutukset sekä sijoitusvarallisuuteen että muuhun omaisuuteen, perheyhteisöä unohtamatta. Yrityksille ja yrittäjille tarjoamme monipuolisia neuvonta- ja lakipalveluita, jotka parantavat yrityksen toimintaedellytyksiä, tuovat kustannussäästöjä ja auttavat yritystä muutostilanteissa. Vaativat ammattisijoittajat ja instituutiot saavat kauttamme korkealaatuisia varainhoito- ja asiantuntijapalveluita. EAB-konsernin emoyhtiö EAB Group Oyj siirtyi Nasdaq Helsinki Oy:n First North -listalta pörssin päälistalle 2.5.2019. Listautumisella tavoitellaan parempaa tunnettavuutta, likviditeettiä ja pääsyä rahoitukseen, joka edistää yhtiön kannattavaa, strategian mukaisesta kasvua.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Elite Alfred Berg etsii kasvavaan joukkoonsa kokenutta

MICROSOFT DYNAMICS CRM JÄRJESTELMÄPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustan toimipisteeseen. 

Panostamme voimakkaasti liiketoiminnan digitalisointiin sekä uusien digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Toimintamme ytimessä on pääjärjestelmämme Microsoft Dynamics CRM, jonka kehittämiseen ja hallinnointiin etsimme nyt haasteista innostuvaa ratkaisuhenkistä rautaista ammattilaista. Tehtävässä hallinnoit, ylläpidät ja kehität vahvasti räätälöityä MS Dynamics CRM -järjestelmäämme ja siihen liitettyä varallisuudenhoidon OneFactor-järjestelmää. Pääset kehittämään myös EAB:n systeemityön menetelmiä ja osallistumaan uusien palvelukokonaisuuksien suunnitteluun. Vastaat myös järjestelmän käytettävyydestä, luotettavuudesta ja ylläpidettävyydestä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden aidosti vaikuttaa valittuihin ratkaisuihin ja käytännön toteutukseen ja olla avainasemassa varainhoitoliiketoiminnan digitaalisessa kehityksessä. Toimistomme sijaitsee mainiolla paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Työsuhde on vakituinen ja palkkaus kilpailukykyinen.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä kehitystyöstä eri toimintoja yhdistävissä projekteissa. Omaat kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja monimutkaisten asioiden keskinäisiä riippuvuuksia. Sinulla on vankkaa osaamista MS Dynamics CRM -tuotteen ominaisuuksista ja useamman vuoden kokemusta MS Dynamics CRM -järjestelmän räätälöinneistä, mukautuksista ja Custom-toteutuksista aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Toivomme myös soveltuvaa MS SQL -tietokantaosaamista sekä ymmärrystä web-ohjelmistokehityksestä ja MS CRM:n integroimisesta web-portaaleihin.

Arvostamme rahoitusalan tuntemusta ja osaamista ketterän kehityksen menetelmistä. Lisäksi vahva asiakaspalveluhenkisyys, ongelmanratkaisukyky sekä kyky omaksua uusia asioita ja into kehittää itseäsi ovat tärkeitä ominaisuuksia. Olethan myös suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 28.7.2019 mennessä päivitetyllä suomenkielisellä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse ajalla 24.6.-28.6.2019: pia.santanen@fi.experis.com.

Ensimmäiset haastattelut Experiksen toimesta pidetään viikoilla 30-31. Jatkohaastattelut Elite Alfred Bergillä seuraavat viikoilla 32 ja 33.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

 

Viimeinen hakupäivä
2019-07-28