SOVELLUSASIANTUNTIJA, Ylöjärvi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis Engineering on erikoistunut tekniikan ja insinöörialan osaajiin ja asiakkaisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Ylöjärvi
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Asiakkaamme on Huurre Finland Oy, Pohjoismaissa toimiva teollisuusyritys, haemme nyt Pirkanmaalle Ylöjärvelle

SOVELLUSASIANTUNTIJAA

Toimit Huurre iTop jäähdytysautomaatiojärjestelmän käyttöönottotehtävissä, iTOP palvelu on internetin kautta toimiva kylmälaitteiden etävalvonta- ja ohjauspalvelu. Tehtävä sisältää automaatioverkkojen integrointia teknologia-alustaan, laitteiden alustuksia ja teknistä tukea asiakkaille.

Toivomme sinulta teknistä osaamista kiinteistöjen automaatiojärjestelmistä (esimerkiksi Modbus, PLC, kylmälaitteet jne), tietoverkko-osaamista sekä erilaisten IP-pohjaisten teknisten toteutusten tuntemusta. Olet työssäsi yhteydessä asiakkaisiin, joten tarvitset myös asiakaspalveluhenkistä otetta, ryhmätyökykyä sekä rohkeaa asennetta olla yhteydessä moniin sidosryhmiin. Kielitaito vaatimuksena on sujuvaa englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät kasvavan teknologian parissa, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä koulutuksen tehtävään.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si sivustollamme ja klikkaamalla tehtävässä olevaa HAE-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tero Ojaniemi, 040 554 8005 tai tero.ojaniemi@manpower.fi.