MEKANIIKKASUUNNITTELIJA, Lieto

Carrus Delta Oy on Liedossa sijaitseva suomalainen linja-autokoritehdas, joka toimii Volvo Bus Corporationin lisenssivalmistajana. Yritys on yksi Euroopan vanhimmista korivalmistajista ja pohjoismaiden johtava turisti- ja pikavuoroautojen valmistaja. Henkilökuntaa Carrus Deltalla on n.200 henkilöä. Oman suunnittelun ja tuotekehityksen ansiosta pystymme toteuttamaan kaikki tarvittavat asiakassovellutukset. Suunnittelemme ja valmistamme myös erikoissovellutuksia kuten esimerkiksi ambulanssikäyttöön varusteltuja busseja.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Lieto
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Carrus Delta Oy:lle Liedon tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Haettavan henkilön tehtävänkuva koostuu pääosin linja-autojen korirakennesuunnittelusta. Työtä tehdään suunnitteluaikataulujen mukaisesti läheisessä yhteistyössä muiden osastojen kanssa. Työhön kuuluu varusteiden ja komponenttien suunnittelua, valintaa ja dokumentointia. Suunnittelutyö tehdään pääasiassa 3D-suunnitteluna osittain kehitysprojekteina ja osittain asiakasräätälöintinä.

Odotamme Sinulta vähintään AMK-insinöörin koulutusta ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi. Lisäksi arvostamme aiempaa suunnittelukokemusta, kokemusta teollisuudesta, mielenkiintoa alaa kohtaan ja innostunutta asennetta suunnittelutyöhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tiimityötaitoja, joustavuutta, ahkeruutta, keskittymiskykyä ja positiivista asennetta uusien asioiden omaksumiseen sekä hyvää oppimisvalmiutta.

Carrus järjestää suunnittelujärjestelmiin ja tiedonhallintajärjestelmiin liittyvän koulutuksen. Työssä käytetään mm. seuraavia ohjelmistoja: Vertex G4, Vertex Flow, Lean ERP.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.4.2018 mennessä rekisteröimällä cv:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään MEKANIIKKASUUNNITTELIJA, Lieto. Lisätietoja tehtävästä antaa Area Manager Reeta Karinti puh. 050 3909 831. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.