PLATFORM SPECIALIST / SOVELLUSASIANTUNTIJA, Ylöjärvi

Huurre on kansainvälinen kylmäalan teknologia- ja asiantuntijayritys. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme mitattavissa olevaa lisäarvoa varmistamalla heidän kriittisen kylmäketjunsa tehokkuus ja turvallisuus. Asiakkaitamme ovat elintarviketeollisuus, logistiikkakeskukset, rakennusurakoitsijat, päivittäistavarakauppa ja kiinteistönhuolto, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt. Huurre työllistää tänä päivänä noin 650 työntekijää viidessä eri maassa ja sen liikevaihto oli 133 miljoonaa euroa vuonna 2016. www.huurre.fi

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Ylöjärvi
Tehtäväalue: 
IT, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme nyt Ylöjärvelle toimipisteellemme SOVELLUSASIANTUNTIJAA / PLATFORM SPECIALIST

Digitalisaatio on voimakkaassa kasvussa ja haemme Huurre iTOP olosuhdeautomaation asiantuntijaa. Työtehtäviin sisältyy kokonaisvaltaisten kylmän- ja lämmöntuoton järjestelmien sekä laitteiden integrointi edistykselliseen iTOP palveluympäristöön. Työtehtäviin sisältyy myös asiakaskohtaisten älykkäiden ohjelmistoteknisten ratkaisuiden toteuttaminen. Tietoturva on keskeistä ja siten IP-verkkojen ymmärtäminen ja toteuttaminen ovat tärkeä osa työtäsi.

Asiantuntijan tehtäviin sisältyy myös iTOP olosuhdeautomaation tekninen tuki kaikille markkina-alueille ja pilviarkkitehtuurin sekä ohjelmistojen ylläpitotehtävät.

Olet oikea henkilö, jos sinulla on halu kehittyä asiantuntijaksi teollisen internetin, automaation, ohjelmistotekniikan ja digitalisaation parissa. Sinulla on tekninen tausta automaatiosta, sulautetuista järjestelmistä, elektroniikasta tai tietoverkoista. Katsomme eduksi jäähdytysjärjestelmien tuntemuksen, ohjelmoitavien logiikoiden ohjelmointitaidot ja automaatiosuunnittelun.

Toivomme sinulta:

 • Automaatiotekniikan osaamista
 • Perustiedot automaatiosuunnittelusta ja -projektien koordinointitaitoja
 • IP-pohjaisten teknisten toteutusten tuntemusta
 • Asiakaspalveluhenkistä otetta työtehtävissä
 • Positiivista asennetta ja ulospäinsuuntautuneisuutta
 • Ryhmätyökykyä
 • Kykyä hallita useita samanaikaisia projekteja
 • Oma-aloitteisuutta ja rohkeaa asennetta olla yhteydessä moniin sidosryhmiin
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa (suullista ja kirjallista)

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden huippuosaajaksi älykkään jäähdytystekniikan parissa
 • Mielenkiintoiset työtehtävät kasvavan teknologian parissa
 • Ammattitaitoisen tiimin tuen
 • Mukavan työyhteisön
 • Koulutuksen tehtävään

Tehtävä On kokoaikainen arkityö. Henkilö tulee työllistymään Experiksen vuokratyösuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua Huurre Finland Oy:n palvelukseen.

Haemme myös osa-aikaisia henkilöitä työskentelemään resurssipooliin. Työ sopii opiskelijoille tai jos haet toista työtä rinnalle, niin otathan yhteyttä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisääthän palkkatoiveesi mukaan hakemukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, 040 674 3150 tai mikko.keskinen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.