PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Espoo

200 000 ihmistä yli 40 maassa työllistävä Capgemini täytti 50 vuotta vuonna 2017 ja kuuluu maailman johtaviin konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoaviin yrityksiin. Capgemini Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 12,8 miljardia euroa. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Capgemini luo ja toimittaa teknologia-, liiketoiminta- ja digiratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaille tavoitteiden saavuttamisen innovatiivisessa hengessä. Syvästi monikulttuurisena organisaationa Capgemini on kehittänyt oman työskentelytapansa, the Collaborative Business ExperienceTM , ja hyödyntää globaalia Rightshore®-toimitusmalliaan.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme asiakkaallemme Capgeminille 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Cloud Infrastructure Services-tiimiin Espooseen Sinimäentielle.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti projekteista mukaan lukien suunnittelu, resursointi, budjettivastuu, raportointi ja projektitiimien vetäminen. Projektit tapahtuvat usein monimuotoisissa ja kriittisissä ympäristöissä ja voivat liittyä esimerkiksi transitioihin tai konesalimuutoksiin.

Roolissa menestyt, mikäli sinulla on jo useamman vuoden kokemus projektinhallinnasta ja parhaiden käytäntöjen tuntemus. Olet erittäin asiakaslähtöinen, ymmärrät asiakkaan liiketoimintatarpeita ja osaat ehdottaa asiakkaalle juuri heille sopivaa ratkaisua. Tärkeinä onnistumisen mittareina ovat laadukkuus, asiakastyytyväisyys ja ennusteessa pysyminen.

Työotteesi on aktiivinen, jämäkkä ja vakuuttava, ja olet mielelläsi tekemisissä eri asiantuntijoiden kanssa niin asiakkaalla kuin omassa kansainvälisessä Capgeminin organisaatiossakin.

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta IT-alalta sekä kokemusta infrapuolen projektien vetämisestä. 

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi niin liiketoiminnan edustajien kuin teknisten osaajien kanssa.

Kasva ja pidä hauskaa!

Keitä me olemme? Capgemini on yksi maailman johtavista konsultointi- ja teknologiapalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina innovatiivisten digiratkaisuiden, pilvipalveluiden sekä alustaratkaisujen parissa. Tärkein voimavaramme ovat ihmiset sekä ihmistemme asiantuntijuus.
Haluamme ihmisten kasvavan kanssamme ja nauttivan työstään. Meillä olet osa mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja eri asiakkaiden kanssa ja saat tueksesi urakehitysmallimme sekä koulutusohjelmia, joiden avulla pystyt helposti ohjaamaan uraasi haluamaasi suuntaan tai vaikka kokeilla jotain aivan uutta toisessa roolissa.
Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen hyvät kollegat, kohtuulliset työajat ja motivoivat mahdollisuudet oppimisen ja kehittymisen parissa. Tämä on tilaisuutesi osallistua jännittäviin projekteihin globaalissa yrityksessä ja todella tehdä ero!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 23.4.2018 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä saat Experiksen Senior Consultant Pia Santaselta sähköpostitse osoitteesta pia.santanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.