SALES MANAGER, Espoo

Nordic Cosmetics Ltd Oy on osa saksalaisomisteista Sirowa Groupia. Sirowa on johtava toimija kosmetiikka-alalla Itämeren ympärysmaissa. Liikevaihto on n. 100 miljoonaa euroa. Toimipisteet ovat Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa, Saksassa, Tsekeissä, Slovakiassa ja Unkarissa. Nordic Cosmetics kuuluu Suomen vahvimpiin kosmetiikan maahantuojiin ja työllistää n. 40 henkeä. Liikevaihto oli vuonna 2016 n. 13 miljoonaa euroa. Nordic Cosmetics Ltd Oy tuo maahan, myy ja markkinoi kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Max Factor, Rimmel, Hugo Boss, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Prada, Hermés, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Carolina Herrera, Shiseido, bareMinerals, Buxom.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

Kasvun tueksi haemme Nordic Cosmeticsille aktiivista ja tavoitteellista SALES MANAGERIA vastaamaan avainasiakkaista.

Sales Managerina vastaat nimetyistä avainasiakkuuksistasi tuloshakuisesti ja suunnitelmallisesti yhdessä myynti- ja markkinointiorganisaation kanssa. Vastaat asiakkuuksiesi budjetoinnista, kannattavuudesta ja asiakaskokemuksesta. Olet tärkeässä roolissa asiakkuuksien hoidossa ja asiakassuhteiden syventämisessä. Olet tottunut työskentelemään ottaen huomioon koko asiakkuuden ja toimimaan tiimissä yhteistyössä muiden kanssa. Toimit tehtävässäsi neljän hengen asiakkuustiimin esimiehenä. Tehtävä on vakituinen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- kaupallista koulutustaustaa sekä kokemusta menestyksekkäästä työskentelystä retail-myyntiorganisaatiossa
- vankkaa kokemusta erityisesti hypermarkettien asiakassegmentistä
- erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista
- aikaisempi esimiesosaaminen katsotaan eduksi

Etsimme tiimipelaajaa, jolla on positiivinen, käytännönläheinen ja proaktiivinen tapa työskennellä.

Tarjoamme sinulle innostavan ja haastavan työn maailmanlaajuisesti tunnettujen huippubrändien parissa osana ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista työyhteisöä.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. Tehtävästä antaa lisätietoja Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.