RATKAISUARKKITEHTI / INTEGRATION SPECIALIST, Turku

Ascom on erityisesti terveydenhuoltoon keskittyvä mobiilien työnkulku- ja ICT-ratkaisujen globaali toimittaja. Tarjoamme toimintakriittisiä ja reaaliaikaisia ratkaisuja liikkuviin ja nopeaa reagointia edellyttäviin käyttöympäristöihin. Tavoitteemme on parantaa digitaalisen viestinnän kulkua ja mahdollistaa parhaiden päätösten tekeminen missä ja milloin tahansa. Ainutlaatuisen portfolion sekä ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta Ascomin luomat integrointi- ja mobilisointiratkaisut tarjoavat nopeita, kokonaisvaltaisia ja tehokkaita työnkulkuja. Keskitymme pääasiallisesti terveydenhuoltoon, mutta toimimme myös useilla muilla liiketoiminta-aloilla, kuten teollisuudessa ja kaupan alalla. Koska noudatamme terveydenhuollon tiukkoja vaatimuksia, pystymme tarjoamaan huippuluokan ratkaisuja työnkulkuun ympäri maailmaa. Ascomin pääkonttori sijaitsee Baarissa, Sveitsissä. Yrityksellä on tytäryhtiöitä 15 maassa ja se työllistää noin 1300 henkilöä ympäri maailmaa. Ascom (ASCN) on listattu Sveitsin pörssiin.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, IT
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt Ascomille Turkuun 
 
Ratkaisuarkkitehti / Integration Specialistia
 
vahvistukseksi arkkitehtuuri- ja suunnittelupuolen tiimiin. Tehtävä antaa kokeneemmallekin ammattilaiselle haastetta ja mahdollisuuden työskennellä terveydenhoitoalalla ainutlaatuisten ratkaisujen parissa. 
 
Työssäsi toimit keskeisessä roolissa Ascomin asiakkaalle räätälöimän ratkaisun suunnittelussa ja toteutuksessa yhteistyössä myynnin ja suunnittelutiimin kanssa. Koordinoit oikean ratkaisun suunnittelusta yhdessä kliinisen henkilökunnan kanssa, ja vastaat omalta osaltasi, että kokonaisuuden toteutus vastaa toiminnallisia vaatimuksia. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- Soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ratkaisuarkkitehtinä toimimisesta, sekä siihen liittyvistä erilaisista osa-alueista kuten esimerkiksi:  
  • tietokannoista (MS SQL), integraatioista sekä rajapinnoista
  • Windows-palvelinympäristöstä / MS Server 2012/2016
  • TCP/IP tietoliikenneprotokollista sekä Wlan-verkkojen tekniikoista
- Asiakaspalvelukokemusta ja innostunutta asennetta
- Aktiivista, oma-aloitteista ja sitoutunutta otetta työntekoon
- Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa, ruotsi eduksi
 
Tehtävässä edesauttaa myös kokemus sähkösuunnittelusta, sekä ymmärrys kliinisistä työnkulkuratkaisuista ja terveydenhoitoalan yleisimmistä rajapinnoista (HL7), lääkintälaitteista, parametroinneista ja integroinneista. 
 
Tarjoamme sinulle vakituisen, haastavan, merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn maailman johtavien aika- ja toimintakriittisten viestintäratkaisujen parissa Ascomilla, sekä innostuneen ja asiantuntevan tiimin tuen päivittäisissä työtehtävissäsi. Meillä pääset lähelle asiakasta ja pystyt osaltasi vaikuttamaan suoraan onnistuneeseen asiakaskokemukseen.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Ratkaisuarkkitehti, Turku” –kautta. Lisätietoja tehtävästä ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen pe 24.8. klo 9-10, p. 050 390 9787.
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.