OHJELMISTOSUUNNITTELIJA, Kuopio

Xerox is an American global corporation that sells print and digital document solutions, and document technology products in more than 160 countries. Xerox Digitisation Services streamlines, digitizes and automates your business processes—eliminating paper to make them flow. Our Nordic Digitisation Service organisation operates in three countries and four locations, with a team of 70 digitisation and IT experts. We scan and capture data from over 5 million documents per year.

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

Ohjelmistosuunnittelijana tehtävänä on teknisten ratkaisujen käyttöönoton tekeminen asiakkaille ja raportointi. Yrityksen työkielenä on englanti.

Tehtävä edellyttää sinulta C# ja SQL tietokantaosaamista sekä hyvää englannin ja suomen kielen osaamista, ruotsin kieli katsotaan isoksi eduksi. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hyvää osaamista koodaamisesta, ratkaisukeskeinen asenne ja itsenäinen työote sekä motivaatiota oppia uutta.

Työ alkaa osa-aikaisena (50% kokoaikatyöstä), mutta se muuttuu muutaman kuukauden jälkeen kokoaikaiseksi. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, joka on opintojen loppuvaiheessa ja tarvitsee nyt harjoittelupaikan ja on valmis sen jälkeen työllistymään yritykseen.

Työssä on etätyömahdollisuus ja perehdytys työsuhteen alussa tapahtuu Salossa sekä muissa yrityksen toimipaikoissa, sitä voidaan räätälöidä tilanteen mukaan.

Tässä on hyvä mahdollisuus myös työuran aloittavalle ja koodauksen perusteet omaavalle henkilölle, joka haluaa päästä kansainväliseen yritykseen oppimaan lisää.       

Hae tehtävää www.manpower.fi ja lataa myös CV hakemukseesi. Hakuaika päättyy 20.8.2018. Lisätietoa tehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.