OPENSHIFT DEVOPS -ASIANTUNTIJA, Espoo

200 000 ihmistä yli 40 maassa työllistävä Capgemini täytti 50 vuotta vuonna 2017 ja kuuluu maailman johtaviin konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoaviin yrityksiin. Capgemini Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 12,8 miljardia euroa. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Capgemini luo ja toimittaa teknologia-, liiketoiminta- ja digiratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaille tavoitteiden saavuttamisen innovatiivisessa hengessä. Syvästi monikulttuurisena organisaationa Capgemini on kehittänyt oman työskentelytapansa, the Collaborative Business ExperienceTM , ja hyödyntää globaalia Rightshore®-toimitusmalliaan.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme asiakkaallemme Capgeminille kahta

OPENSHIFT DEVOPS -ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulla tehtäviin asiakasprojekteihin Capgeminin Cloud Infrastructure Unit -yksikköön. Capgeminin Openshift DevOps asiantuntijana työskentelet teknisessä vetovastuussa suurten PaaS-palvelualustojen suunnittelusta ja toteutuksesta rakentaen DevOps automaatioratkaisuja. Lisäksi valmennat ja tuet kollegoitasi sekä myyntiä teknisellä osaamisellasi.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja innostut työskentelystä osana monikulttuurista tiimiä. Olet profiililtasi joko jo kokenut PaaS-palvelualustojen arkkitehtuurikonkari tai vaihtoehtoisesti vielä palvelualustojen rakentamiseen, hallinnoinnintiin sekä tukemiseen tutustuva osaaja.

Tehtävissäsi törmäät näihin ja moniin muihin teknologioihin: Ansible, Puppet, Red Hat OpenShift ja pilvipalvelut.

Työotteesi on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen. Puhut ja kirjoitat erinomaisesti suomeksi, englannin kielen taitosi on hyvä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joustavan työn sekä globaalin organisaation, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä.

Kasva ja pidä hauskaa!

Keitä me olemme? Capgemini on yksi maailman johtavista konsultointi- ja teknologiapalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina innovatiivisten digiratkaisuiden, pilvipalveluiden sekä alustaratkaisujen parissa. Tärkein voimavaramme ovat ihmiset sekä ihmistemme asiantuntijuus.
Haluamme ihmisten kasvavan kanssamme ja nauttivan työstään. Meillä olet osa mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja eri asiakkaiden kanssa ja saat tueksesi urakehitysmallimme sekä koulutusohjelmia, joiden avulla pystyt helposti ohjaamaan uraasi haluamaasi suuntaan tai vaikka kokeilla jotain aivan uutta toisessa roolissa.
Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen hyvät kollegat, kohtuulliset työajat ja motivoivat mahdollisuudet oppimisen ja kehittymisen parissa. Tämä on tilaisuutesi osallistua jännittäviin projekteihin globaalissa yrityksessä ja todella tehdä ero!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.experis.fi, kuitenkin viimeistään 31. toukokuuta 2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernandez sähköpostitse osoitteesta annika.fernandez@fi.experis.com. Halutessasi voit jättää sähköpostitse myös soittopyynnön.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.