OMRON PLC-OSAAJA, Tampere

Onko sinussa energiaa, jonka haluaisit kohdistaa erilaisiin teollisuuden suunnittelutehtäviin? Meitä on yli 110 rautaista kone- ja tehdastekniikan asiantuntijaa sekä yli 130 loistavaa sähkö-, instrumentointi-, ja automaatiosuunnittelun ammattilaista. Meille vain asiakkaan paras on riittävästi. Lisätietoa: www.rejlers.fi

Työpaikan sijainti: 
Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Tampereelle mielenkiintoiseen asiakasprojektiin

OMRON PLC-OSAAJAA

Työskentelet osana projektiin valjastettua asiantuntijatiimiä Rejlersin asiakasyrityksen tuotekehitysprojektissa pääasiallisesti sovellussuunnittelun parissa. Tehtävä painottuu monimuotoiseen automaatiosuunnitteluun ja laadukkaan lopputuloksen varmistamiseen vaativassa toimintaympäristössä.

Sijoituspaikkasi on asiakasyrityksen toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereella. Raportoit asiakasyrityksessä tiimisi vetäjälle sekä Rejlersin esimiehellesi. Tukenasi on Rejlersin vahva asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa erinomaiset edellytykset tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle:

-    osaavan ja motivoituneen suunnitteluryhmän tuen
-    mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen arvostetussa asiantuntijaorganisaatiossa
-    kykyjesi mukaisia mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
-    nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
-    mielenkiintoiset urakehitysmahdollisuudet kasvavassa kansainvälisessä konsernissa
-    kilpailukykyiset edut

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. DI tai insinööri (AMK) automaatiotekniikan alalta
-    kokemusta ja osaamista Omron PLC-ohjelmoinnista
-    hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
-    halua menestyä, kehittyä ja ottaa vastuuta
-    asiakas- ja palvelulähtöistä toimintatapaa
-    sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experis Finlandin kanssa. Hae tehtävää heti rekisteröimällä CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Finlandin seniorikonsultti Jani Laine (puh. 045 257 2526 tai email: jani.laine@fi.experis.com).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.