Digital Solution Lead, Helsinki

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassamme tarvitsemme ihmisiä ja tiimejä, jotka mielellään haastavat nykytilanteen, nauttivat monimutkaisuuden yksinkertaistamisesta ja välittävät työkavereistaan, asiakkaistamme sekä ympäröivästä maailmasta. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Telialle

DIGITAALISTA SUUNNANNÄYTTÄJÄÄ RATKAISUMYYNNIN PARIIN, Helsinki

Haluatko olla mukana muuttamassa maailmaa? Telia Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin datakeskus, joka tarjoaa sekä suomalaisille että kansainvälisille yrityksille konesali- ja infrastruktuuripalveluita, ja muodostaa alustan uusille, neljännen teollisen vallankumouksen synnyttämille palveluille. (Linkki sivuillemme:)

Etsimme nyt vahvistusta Datacenter-palveluidemme myynnin kärkeen, useampaan avainpositioon. Uudessa Datacenter Solution Sales -tiimissämme työskentelee kymmenkunta ratkaisumyynnin ja -arkkitehtuurin ammattilaista, jotka vastaavat myyntifunnelin kehittämisestä liidien luonnista aina asiakasratkaisujen toteuttamiseen asti.

Jos haluat olla mukana ainutkertaisella matkalla ja sytyt tulevaisuudesta, jota hallitsevat kirjainyhdistelmät kuten IoT ja 5G, tämä voi olla oikea paikka juuri sinulle!

Tehtävässä luot visiota ja toimit asiakkaan luotettuna neuvonantajana digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksissa. Suunnittelet kannattavaa kasvua osana asiakkuusstrategiaa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä ICT- ja markkinatrendien kautta. Johdat valittua markkinastrategiaa asiakastarpeen mukaisesti ja hyödynnät digitalisaation mahdollisuuksia strategisesti asiakkaiden liiketoimintaympäristöissä toimien digitalisuuden suunnannäyttäjänä. Olet myös digitalisuuden sisäinen innostava innovaattori. Luot uusia myyntimahdollisuuksia omatoimisesti ja verkoston avulla.

Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on uusien liiketoimintalähtöjen tarvitsemaa teknologiaosaamista sekä ICT- ja markkinatrendien laaja-alaista ymmärrystä ja kykyä soveltaa sitä asiakaslähtöisesti. Sinulla on kokemusta modernien datacentereiden myynnistä e2e stackina, ja ymmärrystä yritysten käytön pilveistymisestä eri tarkoituksissa. Olet rakentanut business casejä ja vienyt hankkeita itsenäisesti ja menestyksekkäästi maaliin. Toivomme sinulta selkeää näkemystä digitalisaation mahdollisuuksista asiakkaan liiketoimintaan sekä kykyä asiakasdialogiin ja asiakkaan haastamiseen strategisella tasolla. Sinulla on näyttöä menestyksekkäästä toiminnasta DSL-roolissa ja vahvaa kaupallista kokemusta myös digitalisaation parista.

Työotteesi on aktiivinen, innovatiivinen ja asiakaslähtöinen. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja omaat ”can-do”- asenteen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Mitä tarjoamme:

Meillä pääset aitiopaikalta seuraamaan tietoyhteiskunnan kehitystä ja sen tuomien uusien innovaatioiden ja palveluiden mahdollisuuksia ja haasteita. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen, tulosohjatun palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Joustavuus on meille itsestäänselvyys, oli kyse sitten ajasta, paikasta tai työvälineistä.

Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tehdä asioita, joista iloita ja olla ylpeitä. Huipputyypit ja tekemisen meininki merkitsevät meille paljon. Telialla sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman urapolkusi suuntaan. Kurkista kulttuuriimme tarkemmin täällä: 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 13.8.2018 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.