LOGISTIIKAN AMMATTILAINEN , Loimaa

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Teknisen Kaupan ryhmään kuuluva Vilakone Oy suunnittelee ja valmistaa Wille-monitoimikoneita ja Vila-työlaitteita Loimaalla. Vilakone on Pohjoismaiden johtava ympäristönhoitoon tarkoitettujen monitoimikoneiden valmistaja.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Loimaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Tule Vilakoneelle Loimaalle vahvistamaan tuotannon logistiikkaryhmäämme! 

Haemme logistiikan ammattilaista Wille-koneiden ja niiden työlaitteiden materiaalilogistiikkaan liittyviin operatiivisiin tehtäviin sekä logistiikan kehitysprojektien tehtäviin. Tehtävä on vakituinen.

Ymmärrät logistiikan palveluroolin tärkeyden liiketoiminnassa, ja haluat olla aktiivisesti mukana kehittämässä toimintojamme. Sinulla on reilusti organisointitaitoa ja järjestelmällisyyttä sekä innostunut ja oma-aloitteinen työote. Suhtaudut motivoituneesti uusiin ja nopeastikin muuttuviin tilanteisiin, ja teet positiivisella asenteella yhteistyötä Vilakoneen koko organisaation kanssa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai tradenomi), useamman vuoden kokemusta lähtevän/tulevan materiaalilogistiikan tehtävistä kappaletavaroita valmistavan teollisuuden piiristä sekä ERP-osaamista. Suomen kielen hyvän kirjallisen ja suullisen taidon lisäksi sinulla on englannin kielestä vähintään käytännön osaaminen. Tarvitset tehtävässä myös matkustusvalmiutta. 

Arvostamme SAP-tuntemusta (erityisesti SAP ERP), Lean-osaamista sekä kokemusta kehitysprojekteista ja työnjohdollisista tehtävistä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä ammattitaitoiset ja mukavat kollegat. Vilakone dynaamisena yrityksenä tukee kehittymistäsi työssäsi.

Toteutamme haun yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti, p. 050 390 9831 ma 23.4. klo 13.00-14.00 ja ke 25.4. klo 9.00-10.00.

Hae tehtävään 1.5.2018 mennessä osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan hakemuksesi tehtävään LOGISTIIKAN AMMATTILAINEN, Loimaa. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.