URAKKALASKIJA, Turku

Kuntec Oy on Turun talousalueella toimiva infra-alan palvelukonserni. Se tarjoaa projektinjohtopalvelua, kaupunkirakentamista, ylläpito- ja korjaamopalveluita. Asiakkaita ovat yritykset ja yksityishenkilöt, kaupungit ja kunnat sekä valtio. Turun kaupungin omistaman yrityksen palveluksessa työskentelee noin 200 vakituista työntekijää. Lisäksi Kuntec työllistää laajaa alihankkijaverkostoa. Liikevaihto oli vuonna 2015 noin 38 miljoonaa euroa. www.kuntec.fi

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Tule mukaan kehittämään projektinjohtopalvelun toimialaamme.
Haemme osaavaan joukkoomme

URAKKALASKIJAA

Urakkalaskijana vastaat infrakohteiden urakkatarjousten laadinnasta.
Itsenäisen tehtäväkenttäsi tukena sinulla on osaava organisaatio ja työtäsi helpottavat tehokkaat järjestelmät. Henkilönä olet tarkka, tehokas, joustava, oma-aloitteinen sekä oppimiskykyinen ja -haluinen. Olet työhösi sitoutuva ja sinulla on rakennusteknikon tai – insinöörin koulutus. Aiempi kokemus infrakohteiden urakkalaskennasta tai työmaatyöskentelystä on eduksi tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen työtehtävän, nuoren ja kasvuhakuisen työnantajan tarjoamat mahdollisuudet päästä mukaan kehittämään toimintaamme, joustavan ja ketterän organisaation, mukavan ja innostavan työilmapiirin, kilpailukykyiset edut, sekä urakehitysmahdollisuuksia. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstömme.

Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Varsinais-Suomessa.
Tehtävä on vakituinen ja työ alkavaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti, gsm 050 3909831 to 23.2. klo 14-15 ja ti 28.2. klo 10.11.

Hae paikkaa 5.3.2017 mennessä osoitteessa www.experis.fi ja liitä hakemuksesi hakemaasi tehtävään: URAKKALASKIJA, Turku.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.