RESOURCING CONSULTANT, Turku

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Experikselle aktiivista, ammattitaitoista ja työstään innostuvaa resourcing-konsulttia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit keskeisessä tukiroolissa Turun, Tampereen ja Kuopion alueiden asiakkuuksia hoitavan konsulttitiimin kanssa. Työpisteesi on Turussa, mutta työ saattaa sisältää satunnaista matkustusta. 

Tehtäviisi kuuluu varmistaa, että löydämme asiantuntija- päällikkö- ja johtotason rekrytointi- ja konsulttitoimeksiantoihin asiakkaillemme oikean osaajaprofiilin omaavat kandidaatit aktiivisten hakijoiden sekä piilevien ehdokkaiden joukosta. Tutkit erilaisia tietokantoja, kartoitat kandidaatteja ja suoritat ensimmäisten vaiheiden kartoitukset sekä puhelinhaastattelut toimien rekrytointikonsultin työparina toimeksiantojen toteuttamisessa. Lisäksi osallistut hakukanavien kehittämiseen, verkostoidut luontevasti eri alojen ihmisten kanssa ja olet osaltasi luomassa ja edistämässä asiakasyritystemme sekä meidän positiivista työnantajamielikuvaa. 

Tehtävässä menestyt, mikäli pystyt työskentelemään nopeasti kehittyvässä työympäristössä, nautit tekemisen meiningistä ja pidät monta palloa taitavasti ilmassa samanaikaisesti. Olet myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja asenteesi näkyy niin puhelimessa, sähköpostitse kuin kasvotusten toteutettavassa viestinnässäsi. Tarvittaessa hyödynnät ammattitaitoasi myös asiakas-/myyntitilanteessa. Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä ja osaat hyödyntää sitä luontevasti myös työssäsi. Työkaverina olet aktiivinen osallistuja, joka kantaa kortensa kekoon onnistumisen ilmapiirin ylläpitämiseksi ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Edellytämme aiempaa alakohtaista työkokemusta ja/tai näyttöjä vastaavanlaisista toiminnoista. Eduksi katsomme ymmärryksen ja kokemuksen tekniseltä toimialalta. Koulutustaustasi on mieluiten kaupallinen tai tekninen. Työssä toimit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin osaaminen on etu. Paikallinen alue- ja yrityskentän tuntemus on sinulle eduksi.

Me ManpowerGroupilla tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vaihtelevan ja vastuullisen työkentän osana loistavaa, työstään innostuvaa tiimiä. Tulet työskentelemään vahvan brändin alla, osana kansainvälistä ja laajaa organisaatiota ja saat loistavan näköalapaikan alueen yrityselämän. Tehtävääsi saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen päivittäisen arjen vilskeessä. Sekä tietysti huipputyypit työkavereiksi!

Hae tehtävää viimeistään 12.8.2018 rekisteröimällä cv:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään RESOURCING CONSULTANT, Turku. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti ma 30.7. klo 8.30-9.30 ja pe 3.8. klo 9.00-10.00 gsm 050 3909 831.