INSTRUMENTAATIO-/AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, Kouvola

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Rejlers yhdistää ICT:n insinööriosaamiseen ja tarjoaa asiakkailleen myös digitaalisia palveluratkaisuja. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina.

Työpaikan sijainti: 
Kymenlaakso, Kouvola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Rejlersille Kouvolaan 

INSTRUMENTAATIO-/AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. 

Työssäsi toimit osana Rejlersin ammattitaitoista suunnitteluorganisaatiota. Työ sisältää monipuolisia ja itsenäisiä projektivastuita, kenttäkäyntejä, suunnittelua toimistolla, ongelmien ratkaisua yhteistyössä asiakkaan suunnittelijoiden kanssa. Käytät luontevasti työssä hyödyksesi alan tekniikkaa ja tietojärjestelmiä. 

Tehtävä voi olla johtavan suunnittelijan paikka alan vahvalle osaajalle, tai mahdollisuuksien kasvualusta nuoremmalle suunnittelijalle. Jos olet vielä vailla alan työkokemusta, matemaattiset- ja äidinkielentaitosi, sekä älylliset ja tekniset harrastukset tukevat sinua kasvamaan menestyväksi suunnittelijaksi tähän tehtävään. 

Sinulla on soveltuva tekninen koulutustausta: DI- tai insinöörikoulutus (AMK) automaation / sähkötekniikan alalta. Työ sisältää paljon raporttien ja dokumenttien tuottamista, joten virheetön suomen ja sujuva englannin kieli on myös edellytyksenä työssä menestymiseen.  

Tarjoamme työmahdollisuuden, jossa korostuvat monialaisuus ja mielenkiintoiset vastuut, mutta myös mentorointi ja oppimismahdollisuudet. Yrityksen kasvupolku ja halu osaamisen kasvattamiseen mahdollistavat mukaanpääsyn käyttämään viimeisintä alan teknologiaa. Työhyvinvointi ja työntekijän tukeminen jokaisella elämän osa-alueella on Rejlersille tärkeää. Haluamme nostaa insinöörityön arvostusta, joten etsimme teknologiasta innostuneita henkilöitä tukemaan yrityksen näkemystä tulevaisuuden tekniikasta ja maailmasta.

Kiinnostuitko? Rekisteröi CV:si palkkatoiveineen sivujen experis.fi tehtävän ”Instrumentaatio-/automaatiosuunnittelija, Rejlers” -kautta 18.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen ma 5.2. 8:30-9:30, sekä ke 14.2. klo 15-16, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.