HSEQ-PÄÄLLIKKÖ , Vantaa

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme aikaansaavaa ja kokenutta HSEQ-ammattilaista johtamaan ja kehittämään Wihurin Teknisen Kaupan HSEQ-toimintoja. Toimit myös Teknisen Kaupan työsuojelupäällikkönä ja työturvallisuuden kouluttajana. Teet aktiivista ja tiivistä yhteistyötä liiketoiminnoistamme vastaavien kanssa. 

Työturvallisuus-, työterveys-, ympäristö- ja laatuasiat ovat lähellä sydäntäsi, ja ymmärrät niiden oleellisen merkityksen sekä roolin kasvavassa ja kannattavassa liiketoiminnassa. Monimuotoinen ja nopeatempoinen toimintaympäristö on sinulle tuttu, ja viet päätetyt toimintamallit tehokkaasti käytäntöön. Tunnet ISO-standardit ja osaat soveltaa niitä käytännön työssäsi. Olet tiimipelaaja, joka yhdessä muun organisaation kanssa saa aikaan näkyvää ja jatkuvaa kehitystä organisaation kaikilla tasoilla. Positiivisella asenteellasi ja tottuneena kouluttajana motivoit ihmisiä innostumaan ja osallistumaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa kokemusta HSEQ-työn parista. Sinulla on jo onnistuneita muutosprosesseja alalta takataskussasi. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat erinomaiset, suomen ja englannin kielitaitosi on sujuva ja IT-osaamisesi on ajan tasalla. Tarvitset lisäksi matkustusvalmiutta. SAP-tuntemuksen katsomme eduksi. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja erittäin mielenkiintoisen tehtävän liiketoimintamme näköalapaikalla ja Wihurin kannustavassa työympäristössä. Roolisi on uusi, ja pääset itse vaikuttamaan sen muotoutumiseen osaamisesi mukaan. 

Toteutamme haun yhteistyössä Experiksen kanssa. Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen Experiksen sivuille www.experis.com mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.4.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 700 0204 ja/tai terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.