Myyntijohtaja – Caterpillar-maanrakennuskoneet, WITRAKTOR-CAT

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Witraktor on toiminut 70 vuotta maailman suurimman konevalmistajan Caterpillarin edustajana Suomessa. Caterpillarin slogan "Built for it" tarkoittaa, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jokaiseen käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan palvelukonseptin. Ratkaisumme kattavat kaikki infrarakentamisessa tarvittavat koneet ja laitteet, myös vuokrauksen. Meistä lisää www.witraktor.com ja www.wihuri.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Myyntijohtaja – Caterpillar-maanrakennuskoneet, WITRAKTOR-CAT

Haemme Caterpillar-maanrakennuskoneiden B2B-myyntiin Vantaalle ratkaisumyynnin tuntevaa ja tulosorientoitunutta myyntijohtajaa vetämään Suomen Cat RUN -myyntiryhmää (Rental, Used, New). Raportoit tehtävässä suoraan Teknisen Kaupan toimialajohtajalle.

Johdat tulosvastuullisesti Cat-maanrakennuskoneiden myyntiorganisaatiotamme, vastaten tuotteiden, palveluiden ja ratkaisujen myyntitoiminnoista, niiden suunnittelusta ja kehittämisestä edelleen sekä markkinaosuuden kasvattamisesta. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä oman myyntiryhmäsi lisäksi Caterpillarin, asiakkaidemme sekä muiden myyntiosastojemme ja jälkimarkkinoinnin kanssa. Olet paineensietokykyinen sekä positiivisella ja innostavalla otteella työskentelevä ihmis- ja asiajohtaja. Sinulla on hands-on-asenne, erinomainen päätöksenteko- ja toteutuskyky sekä aito kiinnostus tekniikkaan ja koneisiin.

Odotamme sinulta
-    tehtävään soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta (vähintään AMK-taso)
-    usean vuoden kokemusta vastaavista esimies- ja myynnin johtotehtävistä
-    B2B-myyntiprosessin ja ratkaisuliiketoiminnan tuntemusta
-    kokemusta ja kykyä uudistaa toimintaa ja työtapoja - johtaa ihmisiä muutoksessa  
-    kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia, ihmiset ja huumorintaju muistaen
-    yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
-    hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
-    ERP- ja CRM-järjestelmien käyttökokemusta sekä valmiutta uusien järjestelmien käyttöön
-    matkustusvalmiutta.

Katsomme eduksi
-    kokemuksen raskaiden koneiden myynnistä tai muun käytännön työkoneiden tuntemuksen
-    ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle
-    haasteellisen tehtäväkokonaisuuden alan suurimman konevalmistajan tuotteiden myynnissä
-    huippuluokan tuotteet ja palveluratkaisut
-    mielenkiintoisen ja monipuolisen asiakaskentän
-    näköalapaikan vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.experis.fi  mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.8.2018. Lisätietoja (alkaen 31.7.) tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 7000 204.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.