PÄÄSUUNNITTELIJA, Tampere

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Työllistämme yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla viidessä eri maassa. Lue lisää http://www.comatec.fi

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Uusimaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

Haemme PÄÄSUUNNITTELIJAA Tampereen toimistolle tuotantoautomaation asiakasprojekteihin. Tehtävässäsi olet osa projektitiimiä ja johdat suunnittelijoita heidän työssään. Pystyt sitoutumaan aikatauluihin ja löydät ratkaisut asiakkaan automaatiotarpeisiin yhdessä organisaatiomme muiden asiantuntijoiden kanssa. Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Osallistut tarvittaessa teknisenä neuvonantajana myyntineuvotteluihin sekä olet mukana kehityshankkeissa.
Tarkka tehtävän määräytyy valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Henkilönä olet idearikas ja rohkea. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja sovellat uusia teknologioita käytäntöön. Sinulla on jo näyttöjä vastaavien tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta vähintään 5 vuotta. Sinulla on myös tahtoa ja valmiuksia kehittyä projektinvetorooliin.

Edellytämme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI)
  • Sujuvaa 3D-järjestelmien käyttöä, erityisesti SolidWorks
  • Kykyä hahmottaa ja ideoida monimutkaisia mekatroniikkajärjestelmiä
  • Suullisia ja kirjallisia suomen ja englannin kielen taitoja.

Eduiksi katsomme

  • Kokemusta automaattisten tuotantolinjojen mekaniikkasuunnittelusta
  • Kokemus robottisoluista ja konenäköjärjestelmistä
  • Toimitusprojektien käyttöönotosta vastaaminen.

Toimipaikkasi on ensisijaisesti Tampere, mutta huomioimme myös muut Comatecin toimistopaikkakunnat mahdollisina työntekopaikkoina.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisääthän palkkatoiveesi mukaan hakemukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.