TYÖNJOHTAJA, PKS

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa palvelut konsultoinnista suunnitteluun ja asennukseen sekä tuotevuokraukseen. Tehtävänämme on tehdä työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille, kuten urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille. Suomessa toimimme kahdeksalla paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Oulussa, Turussa, Lahdessa, Vaasassa sekä Jyväskylässä palvellen koko maata. Lue lisää: http://www.ramudden.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Olemme vahvassa kasvussa ja haemme nyt useampaa TYÖNJOHTAJAA kiinnostaviin ja monipuolisiin työtehtäviin. 

Työnjohtajana toimit osana projektitiimiä, vastaten kuitenkin itsenäisesti alueesi ja asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Työnkuvasi sisältää päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaisiin ja heidän rakennushankkeisiin. Teet yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, toimipisteiden ja asennuspalveluiden kanssa. Tuet omalla panoksellasi koko tiimin työtä ja edesautat tavoitteiden saavuttamisessa.

Lisäksi avustat projekteja resurssien (aliurakoitsijat ja työntekijät) käytön suunnittelussa sekä asennustiimien ohjauksesta niiden tarpeiden mukaisesti. Osallistut myös asennustöihin tarpeen mukaan.

Toivomme sinulta kokemusta infra-alalta ja työnjohtotehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyviä esimies- sekä vuorovaikutustaitoja, paineensieto- ja päätöksentekokykyä, sekä hyviä tiimityötaitoja ja hurttia huumoria. Teknisissä asioissa sinulla on käytössäsi Ramuddenin organisaation ammattitaitoinen taustatuki.

Odotamme sinulta:

- rakennusliiketoiminnan tai infra-alan tuntemusta (alan toimijat ja yritykset)
- Palveluhenkistä otetta työhön
- kaupallista tai teknillistä koulutusta
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- halua tuottaa asiakkaille parhaimmat ratkaisut ja palvelut
- MS Officen osaamista
- B-kortti
- Tietyö-2, Työturvallisuus-kortti ja EA katsotaan eduksi

Majoitus voidaan tarvittaessa järjestää. Työvuorot saattavat vaihdella. Lisäksi projekteilla on kiertävä päivystys.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vahvasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä mielenkiintoisten tuotteiden parissa sekä sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää, vaikka heti, osoitteessa www.experis.fi. Käynnistämme hakijoiden tapaamiset jo hakuajan puitteissa. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 6.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.