HALLINTOKOORDINAATTORI, Helsinki

St1 on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1400 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 700 henkilöä. Lisätietoa: www.st1.eu, www.st1.fi ja YouTubesta: http://bit.ly/2FZqkEs

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Retail tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen 

Hallintokoordinaattoria

Hallintokoordinaattori vastaa St1/Shell jakeluasemaverkoston päivittäisistä sopimushallinnoinnista ja laskutustietojen ylläpidosta mukaan lukien mm.:
- vuokra-, YTS- ja kauppiassopimusten prosessien hallinnointi (arkistointi ja tietojen vienti rekistereihin ja laskutusaineistoon)
- laskutus/maksatusaineiston luonti: vuokrat, asemanhoitokorvaukset, kiinteistöjen energia yms. muut laskut sekä ostolaskujen käsittely
- kiinteistötieto- ja sopimushallintajärjestelmän ylläpito
- asemamuutos- ja verkostotietojen ylläpito ja raporttien luonti

Edellytämme:
-kaupallista tai teknistä perustutkintoa
-vahvaa tietoteknistä osaamista (tehtävässä korostuvat erityisesti excel-taidot, eduksi luetaan aiempi kokemus seuraavista: Salesforce, D365 ja Fatman)
-muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

Hakemamme henkilö:
- on järjestelmällinen ja tarkka moniosaaja, jolla pysyvät langat hyppysissään
- tarttuu toimeen innolla ja saa asioita aikaiseksi
- tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- on joustava ja ahkera tiimipelaaja sekä omaa hyvät organisointitaidot
- on nimenomaan hakemassa pitkäaikaista työsuhdetta

Tarjoamme:
- näköalapaikan suomalaiseen kasvuyritykseen
- kilpailukykyisen palkan etuineen
- dynaamisen ja innostavan työyhteisön
- tilaisuuden kehittyä Retail-ammattilaiseksi

Hae tehtävää heti osoitteessa  www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Experiksen konsultti Pekka Ruotsalainen, puh. 040 5850 147 tai pekka.ruotsalainen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.