YKSIKÖN VETÄJÄ / TOIMIPISTEEN ESIMIES, Helsinki

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa palvelut konsultoinnista suunnitteluun ja asennukseen sekä tuotevuokraukseen. Tehtävänämme on tehdä työmaista turvallisempia kaikille sidosryhmille, kuten urakoitsijoille, työntekijöille sekä kaikille tienkäyttäjille. Suomessa toimimme kahdeksalla paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Oulussa, Turussa, Lahdessa, Vaasassa sekä Jyväskylässä palvellen koko maata. Lue lisää: http://www.ramudden.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Toimintamme laajentuessa haemme Helsingin toimipisteeseen

aktiivista ja asiakaskeskeistä YKSIKÖN VETÄJÄÄ / TOIMIPISTEEN ESIMIESTÄ

Työssäsi vastaat toimipisteen myynnin ja tuloksen kehittymisestä asetettujen tavoitteiden mukaisesti tiimisi kanssa. Asiakassuhteiden kasvattamiseen ja hoitamiseen sinulla on tarjota markkinoiden kattavin palvelupaketti sekä erinomainen asiakaspalvelu. Kontaktisi ovat esim. maanrakennus- tai rakennuttajayrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Ylläpidät ja laajennat omia verkostojasi liikkuen aktiivisesti kentällä ja työmailla. Konsultoivan otteesi ansiosta osaat tarjota oikeat tuotteet ja palvelut oikeisiin paikkoihin, päämääränä tilaajalle säädösten mukainen, vaivaton ja käyttäjäturvallinen kokonaisuus. Osallistut urakkalaskelmien ja tarjousten laatimiseen ja ymmärrät, että turvallisuuden kyseessä ollessa töitä tehdään joskus myös toimistoaikojen ulkopuolella. Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu.

Koulutustaustasi voi olla tekninen ja/tai kaupallinen ja mahdollisesti tunnet jo toimialaa tai tuotteita; työtaustasi voi olla esim. maanrakennuksen, rakennuttamisen, rakennuskonevuokrauksen tai liikennesuunnittelun aloilta. Sinulla on tilannetajua, tiimityötaitoja ja valmiutta tarttua toimeen sitoutuneella ja pitkäjänteisellä otteella. Hallitset yleisimmät MS Office-ohjelmat. B-ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Tulet toimeen suomen kielellä, ruotsi ja englanti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vahvasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä mielenkiintoisten tuotteiden parissa sekä sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää, vaikka heti, osoitteessa www.experis.fi. Käynnistämme hakijoiden tapaamiset jo hakuajan puitteissa Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 6.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.