ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Turku

Dieta Oy on yksi Suomen johtavista ammattikeittiöiden kokonaistoimittajista. Dieta toimii osana viime vuosina voimakkaasti kasvanutta Dieta Group -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2017 ylitti 50 miljoonaa euroa. Dietan tärkeimpiä tavoitteita on auttaa asiakkaitaan menestymään. Toteutamme ammattikeittiöt kahviloista ja ravintoloista – sairaaloiden, koulujen ja palvelutalojen keittiöihin yli 25 vuoden vahvalla kokemuksella. Yksilöityjä astia-, tarvike-, laite- ja palveluratkaisuja tarjoamalla teemme asiakkaittemme onnistumisista toistuvia.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme innokkaaseen joukkoomme aktiivista ja tuloshakuista  

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ, jonka intohimo on ruoanvalmistus ja erinomainen asiakaspalvelu Länsi-Suomen alueelle.

Tehtävässä vastaat Dietan keittiölaitteiden myynnistä, myynnin kehittämisestä ja tuloksesta myyntialueellasi.  Asiakaskuntasi koostuu julkisen puolen toimijoista sekä rakennusliikkeistä.  Syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita ja olet myös valmis avaamaan aktiivisesti uusia myyntikohteita. Henkilönä olet positiivinen, nautit haasteista ja olet tottunut pitkäjänteiseen myyntityöhön. Omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen ja näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Työ on liikkuvaa ja toimit kotikonttorista käsin. Teet yhteistyötä muun myyntiorganisaation kanssa ja raportoit myyntijohtajalle.   

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, alan koulutus katsotaan eduksi. Sinulla on intohimoinen suhde ruokaan ja ruoan valmistukseen. Aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä sekä kokemusta nykyaikaisten myynnin apuvälineiden (esim. CRM) käytöstä. Ravintola-alan kokemus on suuri etu. Suomen kielen lisäksi hallitset englantia. Ruotsin kielen taidosta on etua. 

Tarjoamme sinulle tarvittavan koulutuksen, osaavien ammattilaisten tuen, rennon ja mukavan työilmapiirin sekä kannustavan palkkausjärjestelmän. Sinulla on myös mahdollisuus edetä urallasi yhä vaativampiin tehtäviin. Tule kansamme menestymään!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää, vaikka heti, osoitteessa www.experis.fi. Käynnistämme hakijoiden tapaamiset jo hakuajan puitteissa. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 6.5.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.