SAP-KONSULTTEJA JA –PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

190 000 ihmistä yli 40 maassa työllistävä Capgemini täyttää 50 vuotta vuonna 2017 ja kuuluu maailman johtaviin konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoaviin yrityksiin. Capgemini Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 12,5 miljardia euroa. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Capgemini luo ja toimittaa teknologia-, liiketoiminta- ja digiratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaille tavoitteiden saavuttamisen innovatiivisessa hengessä. Syvästi monikulttuurisena organisaationa Capgemini on kehittänyt oman työskentelytapansa, the Collaborative Business ExperienceTM , ja hyödyntää globaalia Rightshore®-toimitusmalliaan.

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
3

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Capgeminille pääkaupunkiseudulla eri toimialoille toteutettaviin käyttöönottoprojekteihin

SAP-KONSULTTEJA JA –PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ

Voit olla SAP-urasi alussa oleva asiantuntija tai jo kokeneempi konkari. Osaamisalueesi on erityisesti joillakin seuraavilla alueilla:

SAP FICO: SAP ECC FI, CO; SAP S/4HANA Finance osaaminen on eduksi

SAP LOGISTIIKKA: SAP ECC (MM, SD, LE ja esim. PP, PM, QM), SAP SCM (EWM/APO/TM/EM), S/4HANA osaaminen on eduksi

PROJEKTIT: SAP ECC, SAP S/4HANA, SAP SCM (EWM/APO/TM/EM), SAP BI/BO/BW, SAP-pilviratkaisut (SuccessFactors, Hybris, Ariba, Concur, Fieldglass, IBP etc.), SAP PI/PO

Kaikissa tehtävissä vaaditaan hyvän englannin kielen taidon lisäksi erinomaista sekä suullista että kirjallista suomen kielen taitoa.

Capgeminillä voit kehittää liiketoimintaa ja tehdä tuloksellista työtä modernissa ja aidosti globaalissa organisaatiossa, joka tukee jatkuvaa kehittymistä ja oppimista. Loistavien työsuhde-etujen lisäksi Capgeminillä huomioidaan myös erilaiset elämäntilanteet. 

Ilmianna SAP-osaamisesi mahdollisimman pian osoitteessa www.experis.fi

Lisätietoja tehtävistä saat joko sähköpostitse tai jättämällä sähköpostilla soittopyynnön Experiksen konsulteille:

johanna.tamminen@fi.experis.com

pekka.ruotsalainen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.