WINDOWS SERVER PLATFORM ARCHITECT, Pääkaupunkiseutu

200 000 ihmistä yli 40 maassa työllistävä Capgemini täytti 50 vuotta vuonna 2017 ja kuuluu maailman johtaviin konsultointi-, teknologia- ja ulkoistuspalveluja tarjoaviin yrityksiin. Capgemini Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 12,8 miljardia euroa. Yhteistyössä asiakkaidensa kanssa Capgemini luo ja toimittaa teknologia-, liiketoiminta- ja digiratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaille tavoitteiden saavuttamisen innovatiivisessa hengessä. Syvästi monikulttuurisena organisaationa Capgemini on kehittänyt oman työskentelytapansa, the Collaborative Business ExperienceTM , ja hyödyntää globaalia Rightshore®-toimitusmalliaan.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Capgeminille

WINDOWS SERVER PLATFORM ARCHITECTIA

vakituiseen työsuhteeseen Cloud Infrastructure Services-tiimiin pääkaupunkiseudulle.

Tehtävässä toimit konsultoivana arkkitehtinä Capgeminin asiakashankkeissa ja olet avaintekijänä suurissa data center- ja pilvimigraatiossa. Otat teknistä vetovastuuta arkkitehtuurin suunnittelusta MS Windows ympäristöissä. Työssäsi suunnittelet, implementoit sekä dokumentoit Microsoft Windows Server ympäristöjä ja tuotat moniportaisia infrastruktuuriratkaisuja Enterprise- ja Cloud -ympäristöissä. Tehtävään liittyy myös framework-lisensointi, Group Policy -käytännöt, Fail-over -clusterointi, SAN järjestelmät sekä tietoverkot.

Pääset jakamaan tietoasi sekä osaamistasi kollegoillesi ja olet mukana myös myyntiprosesseissa. 

Roolissa menestyt, jos sinulla on aiempaa kokemusta data center- sekä pilvimigraatioista ja omaat hyvät tiedot Microsoft Windows Server ympäristön suunnittelusta, implementoinnista sekä dokumentoinnista. Sinulla on laaja tuntemus eri IT-järjestelmistä ja infrastruktuureista sekä arkkitehtuurillista ymmärrystä verkoista sekä metodeista kuten TOGAF. Olet aikaisemmin toiminut konsultin roolissa ja tartut toimeen itsenäisesti. Nautit työskentelystä kansainvälisessä ympäristössä ja puhut sujuvasti suomea sekä englantia. 

Muista avainsanoja ovat: Active Directory, IDM, IAM, Microsoft Identity Management, Hyper-V, SCOM, MS Orchestrator, PKI, DevOps

Keitä me olemme? Capgemini on yksi maailman johtavista konsultointi- ja teknologiapalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina innovatiivisten digiratkaisuiden, pilvipalveluiden sekä alustaratkaisujen parissa. Tärkein voimavaramme ovat ihmiset sekä ihmistemme asiantuntijuus.

Kasva ja pidä hauskaa! Haluamme ihmisten kasvavan kanssamme ja nauttivan työstään. Meillä olet osa mielenkiintoisia ja vaihtelevia projekteja eri asiakkaiden kanssa ja saat tueksesi urakehitysmallimme sekä koulutusohjelmia, joiden jonka avulla pystyt helposti ohjaamaan uraasi haluamaasi suuntaan tai vaikka kokeilla jotain aivan uutta toisessa roolissa.

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen hyvät kollegat, kohtuulliset työajat ja motivoivat mahdollisuudet oppimisen ja kehittymisen parissa. Tämä on tilaisuutesi osallistua jännittäviin projekteihin globaalissa yrityksessä ja todella tehdä ero!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 17.6.2018 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.
Lisätietoja tehtävästä saat Experiksen ICT Resourcing Consultant Tessi Reispakalta sähköpostitse osoitteesta tessi.reispakka@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.