ALUE-EDUSTAJA , Kuopio

Geberit-ryhmä on globaalisti suuntautunut Euroopan markkinajohtaja saniteettitekniikan alalla. Geberit toimii integroituna ryhmänä, jolla on hyvin vahva paikallinen läsnäolo suurimmassa osassa Euroopan maita, tarjoten yksilöllistä lisäarvoa saniteettitekniikassa ja kylpyhuonekalusteissa. Tuotanto käsittää 30 tuotantolaitosta, joista kuusi sijaitsee Euroopan ulkopuolella. Geberit-ryhmän pääkonttori sijaitsee Rapperswil-Jonassa, Sveitsissä. Geberitillä on noin 12000 työntekijää noin 50 maassa, Geberitin liikevaihto oli CHF 2,9 miljardia vuonna 2017. Geberitin osakkeet on listattu SIX Swiss Exchange -pörssissä vuodesta 2012.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Pohjois-Karjala, Kuopio, Savonlinna, Joensuu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme Suomen myyntiorganisaatioon 
 
ALUE-EDUSTAJAA (Kuopio – Savonlinna – Joensuu )
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan alan huipulla olevasta innovatiivisesta, kansainvälisestä, hyvin hoidetusta ja vakavaraisesta yrityksestä. Tukenasi sinulla ovat osaavat kollegat, ammattitaitoinen organisaatio ja kilpailukykyinen palkkaus. 
 
Haemme kylpyhuone- ja LVI-alan tuotteista kiinnostunutta projektimyynnin ammattilaista vastaamaan tuloksellisesta myynnistä. Tehtävänäsi on ylläpitää ja kehittää suhteita arkkitehti- ja suunnittelutoimistoihin, putkiurakoitsijoihin, teollisuuteen, tukkureihin, rakennusliikkeisiin ja muihin asiakkaisiimme. Vastaat haastavista projekteista ja osaat tehdä pitkäjänteistä, suunnitelmallista myyntityötä. Lisäksi vastuullasi on myös uusasiakashankintaa. Olet joko alan ammattilainen tai sinulla on halu kehittyä erikoisosaajaksi saniteettitekniikan sektorilla. 
 
Toivomme sinulta:
- soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta
- kokemusta ja näyttöjä vastaavista b-to-b myynti- ja asiakkuustyöstä 
- neuvottelu- ja ratkaisumyyntitaitoja 
- asennetta, aktiivisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
- tavoitteellista, itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
- suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa
- MS Office –ohjelmien käyttötaitoa. SAP-järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi
- matkustusvalmiutta
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi viimeistään 25.8.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Terhi Airas, puh. 040 7000 204 ja/tai terhi.airas(at)fi.experis.com.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.