SÄHKÖSUUNNITTELIJA, Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkeä töissä, liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme NewIcon Oy:lle Kuopioon

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu koneiden ja automaatiojärjestelmien sähkösuunnittelua sähkökeskusten, layouttien, piirikaavioiden, kenttäväylien ja kenttälaitteiden osalta. Työ tehdään pääosin tehtaalla Kuopiossa.

Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi sähkötekniikan tai vastaavan alan tekninen koulutus esim. insinööri tai vastaava. Voit olla jo urallasi edennyt huippuosaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää seuraavaa osaamista:

 • Sähkötekniikan hallitseminen ja osaaminen, sähköturvallisuusmääräysten tunteminen sekä sähkökuvien ja piirikaavioiden ymmärtäminen, yleiset suunnitteluperiaatteet
 • Direktiivien LVD ja EMC pienjännitestandardien tuntemus
 • Automaatiosuunnitteluosaaminen, mekaanisten laitteiden sekä paine- ja alipainejärjestelmien tunteminen, servokäytöt, teollisuuden anturoinnit ja kenttäväylien tuntemus
 • Suunnitteluohjelmisto-osaaminen, esim. CADS, EPLAN, E3

Eduksi valinnassa huomioidaan:

 • Sähköasennuskokemus, sähkökeskukset, kaapeloinnit, teollisuuden toimilaitteet
 • Sähköturvallisuustutkinnot
 • PLC- ja / tai robottiohjelmointiosaaminen
 • Elektroniikkasuunnittelu
 • Liikkeenohjauksien osaaminen ja kokemus mekaanisten laitteiden liikeohjauksesta (esim. Beckhoff, Omron, Festo)
 • MDR direktiivin tuntemus
 • ERP ja PLM -järjestelmien tuntemus
 • kokemus modulaaristen tuoterakenteiden suunnittelusta

Tehtävän sisältöä voidaan jossain määrin räätälöidä valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Persoonaltasi olet joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä työskennellä itsenäisesti osana tiimiä. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä ja sinulla on ajokortti.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 17.6.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.