KIRJANPITÄJÄ, Turku

Tunturi-Hellberg Oy Ltd on yksi kokeneimmista polkupyörien valmistajista sekä johtava polkupyörien ja pyöräilytarvikkeiden maahantuoja Suomessa. Vuonna 1922 perustettu yrityksemme kuuluu tänä päivänä Accell Group NV -konserniin, joka on Euroopan suurin polkupyöräalan yritys. Suunnittelemme ja valmistamme Tunturi- ja Nishiki-polkupyörät sekä tuomme maahan kansainvälisesti tunnettuja pyörämerkkejä kuten Haibike, Ghost, Koga, Van Nicholas, Winora ja Lapierre. Toimimme myös polkupyörätarvikkeiden maahantuojana. Edustamiamme tuotteita myydään satojen jälleenmyyjien toimesta ympäri Suomea. Meille tärkeitä asioita on palvella yhteistyökumppaneitamme luotettavasti ja pitkäjänteisesti. Toimitamme laadukkaita tuotteita ja teemme töitä laadun takaamiseksi. Vastuullisesti toimiva yritykseksemme on mukana kehittämässä kotimaista pyöräkauppaa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Accell Group NV -konsernin muiden yritysten kanssa etenkin Pohjoismaisella tasolla, ja se tekee meistä vahvan toimijan Suomen markkinoilla.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt Tunturille Turkuun 
 
Kirjanpitäjää. 
 
Kirjanpitäjän tehtävissä toimit osana nelihenkistä taloushallintotiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat Tunturin juokseva kirjanpito, kuukauden sulkemiset jaksotuksineen, tilinpäätökset, alv-ilmoitukset, ostoreskontra ja ostolaskujen skannaus, matkalaskut sekä muut ulkoisen laskentatoimen työt. Raportoit tehtävistäsi Finance & Administration Managerille. Omaat joustavan ja tunnollisen työskentelyasenteen sekä hyvän stressinsietokyvyn; olet kiireessäkin tarkka ja huolellinen mutta ripeä. Olet yhteistyökykyinen ja positiivinen tiimityöskentelijä, mutta nautit myös itsenäisestä työskentelystä ja vastuualueista. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- Soveltuvaa kaupallista kirjanpitoalan koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi) 
- Useamman vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä, tilinpäätöstaitoa
- Office-ohjelmien ja etenkin Excelin hyvää hallintaa
- Suomen- ja englanninkielen hyviä kirjallisia ja suullisia taitoja, ruotsi eduksi
- Toimialakiinnostus auttaa tässä työssä menestymiseen 
- KLT-tutkinto katsotaan eduksi
 
Työ voi toisinaan olla yksioikoista mutta tiimi on meillä huikean kiva, joten sosiaalisuus ja hyvä huumorintaju on ehdoton etu viihtymisessä porukassamme. 
 
Tarjoamme mielenkiintoisen haasteellisen tehtäväkentän osana Nordic-organisaatiota, vakituisen työn kansainvälisestikin tunnettujen polkupyöräbrändien parissa, sekä hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen tehtävään. Työhyvinvointi on meille tärkeä asia ja kannustamme kaikkia pyöräilemään, koska se parantaa hyvinvointia ja säästää luontoa! Toimipaikkamme sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 16 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 24 henkilöä. 
 
www.tunturi.fi
 
Hae tehtävää 21.4. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Kirjanpitäjä, Turku” –kautta. 
 
Lisätietoja antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen, parhaiten tavoitettavissa ke 3.4. klo 8:00-9:00, sekä ke 10.4. klo 15:00-16:00, p. 050 390 9787.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.