MYYNTIPÄÄLLIKKÖ , Helsinki

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Asiakasyrityksemme on kotimainen Suomen johtava terveydenhuoltoalan laite- ja tarviketoimittaja, jolla on toimintaa myös Euroopassa. Etsimme heidän pääkonttorilleen Helsinkiin suuntaa näyttävää ja analyyttistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Myyntipäällikkönä vastuullasi on terveydenhuoltoalan tarveaineiden myynti Suomessa. Asiakkuuksiasi ovat niin julkiset kuin yksityisetkin terveydenhuollon toimijat. 

Toimit tarveainemyynnin esimiehenä, joten keskeinen tehtäväsi on ohjata ja innostaa tiimiäsi tulokselliseen myyntityöhön. Johtamistyön lisäksi on ensisijaisen tärkeää, että hallitset analyyttisen toimintatavan ja osaat kehittää asiakassuhteita. Työssäsi sinua tukevat tuotepäälliköt, joiden kanssa yhteistyössä suunnittelet myyntiä ja vastaat suunnitelmien toteutuksesta sekä tuotelanseerauksista. 

Sinulla on luontaista kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja rakentaa niistä innovatiivinen kokonaisratkaisu. 
Työsi koostuu tarjoustyöskentelystä sekä hinta- ja sopimusneuvotteluista. Vastuualueeseesi kuuluu myös toimialan markkinakehityksen seuraaminen. Työkaluna Excel taipuu käsissäsi myyntiä ja kannattavuutta tukeviksi raporteiksi ja analyyseiksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

-  kaupallisen alan korkeakoulututkintoa 
-  näyttöjä vastuullisista myynnin tehtävistä ja menestyksellisistä tuloksista
-  halua kehittää ja ylläpitää asiakassuhteita 
-  kiinnostusta oman osaamisen kehittämiseen terveydenhuollon tuoteryhmissä
-  yleisimpien toimistosovellusten hallintaa sekä kykyä kantaa vastuuta itsenäisestä työkentästä
-  erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja analyyttistä toimintatapaa
-  englannin ja suomen kielen taitoa
-  eduksi katsotaan kokemus esimiestyöstä ja tiimin menestyksellisestä johtamisesta

Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja joustavuutta työajoissa sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi terveydenhuoltoalan asiantuntijana ja tehdä työtä alan uusimpien teknologiaratkaisujen parissa. Vastuullisen esimiestehtävän lisäksi tarjolla on erinomainen mahdollisuus kehittyä terveydenhuollon tukkukaupan ammattilaiseksi sekä työpaikka menestyvässä suomalaisessa perheyrityksessä. Saat tehtävässä myös kattavan perehdytyksen sekä maanlaajuisen osaavan tiimin tuen.

Mikäli olet aidosti innostunut alasta ja olet etsimämme analyyttinen myynnin ammattilainen, hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla ”Hae”-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus (virpi.maentaus@fi.experis.com) ja Recruitment Consultant Annika Fernandez (annika.fernandez@fi.experis.com).