PALVELUTUOTANNON ESIMIES, Joensuu

Certia Oy on palvelukeskus, joka on erikoistunut talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottamiseen korkeakouluille, yliopistoille ja yrityksille. Talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden lisäksi Certia tarjoaa asiakkailleen moderneihin tietojärjestelmiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Certian toimipaikat sijaitsevat Vaasassa, Joensuussa ja Vantaalla ja meillä työskentelee yhteensä 80 työntekijää.

Työpaikan sijainti: 
Joensuu
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Certia Oy:lle kasvun myötä

PALVELUTUOTANNON ESIMIESTÄ

palkkahallintoon vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme asiantuntevaa ja kehittämisorientoitunutta palvelutuotannon esimiestä palkkahallintoon. Palvelutuotannon esimies vastaa Joensuussa tuotettavien palveluiden organisoinnista, palvelujen kehittämisestä ja laadusta sekä palvelutuotannon esimiehenä huolehdit töiden organisoinnista ja tiimisi kehittymisestä. Odotamme sinulta asiakaspalveluun soveltuvaa asennetta ja tunnet palkkahallinnon erityispiirteet sekä hallitset kokonaisuuksia. Palvelutuotannon esimiehen tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin palvelu- ja asiakaspalvelun prosessien kehittämiseen.

Keskeisenä tehtävänä on tiimin toimintaprosessien kehittäminen ja palveluprosessien uudistaminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viestinnälliset valmiudet. Olet oma-aloitteinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Teet työtäsi yhteistyössä Vaasassa sijaitsevien palvelutuotannon esimiesten kanssa ja kuulut yhtenä tärkeänä osana palvelutuotannon organisaatioon. Kokemus vastaavanlaisessa ympäristössä työskentelystä ja Mepco-järjestelmän käytöstä on etu.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa esimieskokemusta sekä ymmärrystä palkkahallinnon prosesseista. Eduksi katsotaan kokemus kehitys- ja muutosprosessien vetämisestä.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän palkkahallinnontiimissä ja kehittyvässä toimintaympäristössä sekä kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävä vapautuu nykyisen esimiehen siirtyessä yrityksen sisällä uusiin tehtäviin.

Työpisteesi sijaitsee Joensuussa ja tehtävässä on aloitus syksyllä tai sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja tehtävässä rekrytoidutaan suoraan Certian palvelukseen.

Certia on asettanut itselleen tavoitteen olla paras julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus. Oletko sinä juuri se oikea henkilö auttamaan meitä tavoitteemme saavuttamisessa?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään viimeistään 30.4.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.