TUOTEINSINÖÖRI, Lieto

Carrus Delta Oy on Liedossa sijaitseva suomalainen linja-autokoritehdas, joka toimii Volvo Bus Corporationin lisenssivalmistajana. Yritys on yksi Euroopan vanhimmista korivalmistajista ja pohjoismaiden johtava turisti- ja pikavuoroautojen valmistaja. Henkilökuntaa Carrus Deltalla on n.200 henkilöä. Oman suunnittelun ja tuotekehityksen ansiosta pystymme toteuttamaan kaikki tarvittavat asiakassovellutukset. Suunnittelemme ja valmistamme myös erikoissovellutuksia kuten esimerkiksi ambulanssikäyttöön varusteltuja busseja.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Lieto
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Carrus Delta Oy:lle Liedon tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

Tuoteinsinööriä (Homologointi)

Tehtävässä vastaat valmistettavien linja-autojen vaatimustenmukaisuudesta. Hyväksynnät koostuvat ns. vakiorakenteista ja tilauskohtaisista suunnitteluratkaisuista. Raportoit suunnittelupäällikölle ja olet osa tuotesuunnittelu- ja tuotekehitysorganisaatiotamme. Tehtävässä toimit yhteistyössä myynnin, suunittelun, tuotannon ja laatuorganisaation kanssa.  

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (Ins./DI). Tietämys ajoneuvojen vaatimustenmukaisuudesta, ajoneuvohyväksynnöistä, hyväksyntätesteistä sekä laatujärjestelmistä katsotaan eduksi. Toimintaotteeltasi olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen, aktiivinen ja asiakaslähtöinen. Olet teknisesti suuntautunut ja hoidat työsi positiivisella otteella ja hyvässä yhteistyössä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja kansainvälisessä toimintaympäristössä ja sen myötä myös hyvää kielitaitoa vähintään englannin osalta. 

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen haasteen vakaassa suomalaisessa yhtiössä, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet. 

Hae tehtävää viimeistään 14.8.2018 rekisteröimällä cv:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään TUOTEINSINÖÖRI, Lieto. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Area Manager Reeta Karinti pe 3.8. klo 9.00-10.00 ja ke 8.8. klo 9.00-10.00 gsm 050 3909 831. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.