Suunnitteluprojektin projektipäällikkö, Turku

Piikkio Works Oy on Meyer Turku Oy:n 100 % omistama hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys. Toimitamme hytti- ja kylpyhuonemoduuleita laivoihin. Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Piikkiössä Kaarinassa, jossa työllistämme n. 150 henkilöä. Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Vahvistamme edelleen suunnitteluorganisaatioitamme tulevaisuuden projektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt 

Suunnitteluprojektin projektipäällikköä

Suunnittelun projektipäällikkönä vastaat suunnittelun projektitiimin (sekä matkustaja että miehistö) koordinoinnista yhteistyössä pääsuunnittelijoiden kanssa. Varmistat hyttien ja kylpyhuoneiden sisustuksen, hyttirakenteen, LVI-ratkaisujen sekä sähkön toimivuuden sekä viranomaissääntöjen täyttymisen. Vastaat projektien aikataulutuksesta ja aikatauluseurannasta, sekä toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, muiden Meyer-perheen yritysten, tavarantoimittajien ym. sidosryhmien kanssa.

Toimit koko suunnitteluprojektin eri osa-alueiden projektikoordinaattorien ja pääsuunnittelijoiden toimintaa ohjaavana ja yhteen vetävänä henkilönä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös joidenkin vuosien suunnittelukokemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- soveltuvaa koulutusta (insinööri-AMK), sekä muutaman vuoden työkokemusta suunnittelusta ja suunnittelujärjestelmistä
- kokemusta projektinvedosta, aikataulutuksesta, ja/tai tätä tukevista työtehtävistä 
- itsenäistä käytännönläheistä työskentelytapaa ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja, pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällisyyttä 
- hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa; saksan kieli eduksi 

Tarjoamme vakituisen työn alan edelläkävijäyrityksessä, itsenäisessä roolissa yhteistyössä vahvan ammattilaistiimin kanssa. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla eteenpäinmenevä; ideoita ja innovaatioita otetaan vastaan ja toimintaa kehitetään sen mukaan. Työ sijaitsee Piikkiön keskustassa, mutta työhön sisältyy matkustusta, pääosin kotimaassa.   

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 21.7. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ” Suunnitteluprojektin projektipäällikkö, Turku” kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen ma 15.7. klo 10:00–11:0, puh. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Viimeinen hakupäivä
2019-07-21