SERVICE DESK-ASIANTUNTIJA, Helsinki

Pharmadata on Apteekkariliiton omistama johtava apteekkialan tietojärjestelmiä ja tietoliikenneratkaisuja tuottava yritys. Tuotteitamme ovat apteekkijärjestelmät pd³ ja Salix sekä Procuro, Presto, Proselecta, Prologis sekä Apteekkiverkko. Tarjoamme lisäksi Servise Desk -palveluja sekä ohjelmistokoulutusta ja -konsultointia. Markkinajohtajana asiakkainamme on 450 tyytyväistä suomalaista apteekkia. Lisätietoja osoitteesta www.pharmadata.fi

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Pharmadatan Service Desk on apteekkien järjestelmä- ja tietoliikenneongelmissa palveleva tukipalvelu, jossa ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimi opastaa asiakkaita oikean ratkaisun löytämisessä. Vastaamme sekä puhelimitse että sähköpostilla tehtyihin yhteydenottoihin. Syvempää osaamista vaativissa tilanteissa tukipyynnöt ohjataan Pharmadatan ohjelmistokehityksen asiantuntijoille tai palveluiden tuottamisesta vastaaville yhteistyökumppaneille.

Etsimme Service Desk -tiimimme asiantuntijaa äitiysloman sijaiseksi alkaen heti/ sopimuksen mukaan. Työsuhde aluksi kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde ManpowerGroupin kautta. Työsuhteen jatkuminen on mahdollista määräaikaisuuden jälkeen.

Tehtäviisi kuuluu mm. tukipyyntöjen vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse, ohjelmistojen tuki sekä tietoteknisten ongelmien ratkominen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Salix ja/tai pd3 perustoimintojen hallintaa
- apteekkityön /apteekkialan tuntemusta
- Windows- ja Office tuotteiden tuntemusta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- tiimityötä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- paineensietokykyä

Eduksi katsotaan:
- harrastuneisuus tietotekniikkaan
- tehtävään soveltuva tietotekninen peruskoulutus
- kokemus työasema- ja sovellusasennuksista
- Linux ympäristön tuntemus

Hae tehtävää 27.2. mennessä osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Petteri Paassola 040 17 55 818 tai petteri.paassola@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.