ASENNUSTYÖNJOHTAJA, Tampere

Parmaco Oy on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco -rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 66 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 160 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. Tutustu meihin www.parmaco.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme ASENNUSTYÖNJOHTAJAA vastaamaan Parmacon Suomen työmaiden suunnitelmallisesta eteenpäin viemisestä. Seuraat ja valvot töiden etenemistä ja reagoit nopeasti uusiin tilanteisiin. Vastaat omalta osaltasi myös työmaiden työturvallisuudesta ja dokumentoinnista. Olet osa projektille nimettyä projektiryhmää ja työmaavaiheessa olet osaltasi yrityksemme kasvot asiakkaisiimme päin. Ymmärrät hyvien asiakas- ja alihankkijasuhteiden luomisen ja ylläpitämisen merkityksen. Aktiivinen ja positiivinen otteesi edistää hyvän yhteistyön syntymistä työmaalle. Raportoit työmaan edistymisestä projektipäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (RI tai rakennusmestari) ja vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisesta työmaaympäristöön sijoittuvasta tehtävästä. Olet reipas, oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykysi ovat hyvällä tasolla. Työskentelet mielelläsi itsenäisessä roolissa ja myös osana tiimiä. Sitoudut työtehtäviisi ja olet halukas kasvattamaan osaamistasi osana työyhteisöämme. Työmaat voivat sijaita ympäri Suomea, joten olet varautunut liikkuvaan työhön. Työ on kokoaikainen arkityö ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän alansa johtavassa yrityksessä. Olet mukana kehittämässä ja kasvattamassa yritystämme ja samalla sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä tuen, jotta menestyisit tehtävissäsi.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja antaa seniorikonsultti Jani Laine, puh. 045 257 2526 tai jani.laine@fi.experis.com.

Hae paikkaa nyt, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä!

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis Engineering on erikoistunut tekniikan ja insinöörialan osaajiin ja asiakkaisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.