LAATUPÄÄLLIKKÖ, Vantaa

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramon juuret ulottuvat 65 vuoden taakse ja on tällä hetkellä alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 320 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Cramo konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 729 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Innostutko vastuullisesta ja haastavasta tehtävästä, jossa pääset vaikuttamaan Cramon toimintaan? Haemme nyt laatupäällikköä Vantaalle. Olet mukana rakentamassa Cramon tulevaisuutta yhdessä tiimisi, koko valtakunnallisen organisaation sekä Cramo Groupin kanssa. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Cramo Finland Oy:n palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.
 
TOIMENKUVASI 

Laatupäällikkönä vastaat toimintojemme ja palvelujemme laadun kehittämisestä ja jatkuvasta parantamisesta standardiemme mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat myös sisäisen arvioinnin, ulkoisen auditoinnin ja säännöllisten johdon katselmuksien toteuttaminen. Raportoit tehtävässä Cramon tekniselle johtajalle. Laatupäällikkönä tehtäviisi kuuluu myös:
  
- sisäisten arviointien suunnittelu ja raportointi
- ulkoisten auditointien suunnitteleminen, tukeminen ja analysoiminen
- prosessikuvausten ajantasaisuudesta vastaaminen yhdessä prosessin omistajien kanssa
- prosessien mittareiden ajantasaisuuden seuranta yhdessä johdon kanssa
- toimintajärjestelmään liittyvien menettelyohjeiden ajantasaisuudesta vastaaminen, koulutusten toteuttaminen yhdessä henkilöstöosaston kanssa, sekä toimintajärjestelmän jatkuva kehittäminen.
 
OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ? 
 
Toiminnan laadun-, ympäristön, työterveyden ja työturvallisuuden huomioimisella on merkittävä rooli Cramolla. Toimintaa ohjaavia arvojamme ovat luovuus, luotettavuus ja sitoutuminen. Näiden lisäksi odotamme sinulta:

- aiempaa kokemusta vastaavista laadun kehittämiseen liittyvistä tehtävistä 
- noudattamiemme standardien tuntemusta (laatu ISO 9001, ympäristö ISO 14001 ja työturvallisuus OHSAS 18001)
- näyttöjä onnistuneesta laadun kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja prosessijohtamisesta
- itsenäistä työotetta ja aitoa halua kehittää toimintoja eri organisaatiotasoilla 
- erinomaisia kommunikointitaitoja
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
- Microsoft Office ja Visio -taitoja
 
WE ARE SHAPERS 
 
Olemme mielenkiintoisella matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan. 
 
HAE MUKAAN!   
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi. 
 
Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.  

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.